FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali: "Bergodi n-are ce căuta la Steaua! Dumitrescu? Îl voia Alba Iulia!"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că Mihai Stoichiţă va rămîne pe banca tehnică a grupării din Ghencea pînă la finalul stagiunii indiferent de rezultatele pe care le vor obţine roş-albaştrii în viitoarele etape.

"Nu am vorbit cu Stoichiţă, scaunul lui nu este ameninţat în nici un fel. Mihai va termina returul la Steaua. Bergodi n-are ce căuta în Ghencea, nu va veni niciodată la Steaua, Ilie Dumitrescu nu poate să lucreze cu mine, comentează prea frumos la televizor.

E adevărat că am vorbit cu el, dar să vă spun de ce. Alba Iulia îl voia pe Panduru, care a refuzat, apoi au întrebat de Ilie şi m-au rugat să discut cu el. Mie nici prin cap nu mi-a trecut să-l iau la Steaua, l-am întrebat doar dacă nu merge la Unirea", a spus Gigi Becali la conferinţa de presă.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (2)
ultras4life
ultras4life  •  30 Martie 2010, 14:05

E o vorba romaneasca: "Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii." Asa si cu incultul acesta: a vazut ca nu il poate aborda pe d-l Dumitrescu si a dat-o la intors. Cine oare il mai crede?

 •  29 Martie 2010, 16:05

ce tot il pupati in cur pa becali frate in fiecare zi i ia cate un interviu oierului futuvan gura

Vezi toate comentariile (2)
Comentează