FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIONER

Gigi Becali, categoric » Pe cine alege între Edi Iordănescu și Boloni: „E de 100 de ori mai bun! Propun și un jucător, în afară de Tavi și Ianis”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, crede că Federația Română de Fotbal a luat decizia corectă când l-a numit pe Edi Iordănescu (43 de ani) selecționer.
Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, crede că Federația Română de Fotbal a luat decizia corectă când l-a numit pe Edi Iordănescu (43 de ani) selecționer.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 12:14 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 12:17

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, crede că Federația Română de Fotbal a luat decizia corectă când l-a numit pe Edi Iordănescu (43 de ani) selecționer. 

Gigi Becali a colaborat cu Edi Iordănescu la FCSB în actuala stagiune. Deși nu s-au despărțit în cele mai bune condiții, finanțatorul vicecampioanei laudă decizia Federației. 

Primul dezacord între Edi Iordănescu și FRF » Cine e omul refuzat de Burleanu și Stoichiță
SELECȚIONER
Primul dezacord între Edi Iordănescu și FRF » Cine e omul refuzat de Burleanu și Stoichiță

Gigi Becali: „Edi Iordănescu e mai bun decât Boloni!”

„Părerea mea e că Edi e mai bun de 100 de ori decât Boloni. Îl știu că muncește de înnebunește, dar și ca tehnică. O să vedeți voi acum. O avea ăla experiență, dar Edi cunoaște mult fotbal, Edi cunoaște jucătorii din România. 

Singurul lucru la care s-ar putea să fie puțin deficitar este relația cu jucătorii, dragostea aia. Nu știu dacă va putea să facă o comuniune. Părerea mea e că va fi mai bun decât Boloni”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

Gigi Becali, propunere pentrus selecționer

Gigi Becali îi dă dreptate lui Boloni într-o privință, că România nu are în acest moment jucător talentați în fotbalul european. 

Finanțatorul celor de la FCSB crede că are în lot doi oameni de acest gen, pe Octavian Popescu și pe Ianis Stoica, dar îi propune încă un nume selecționerului: „Eu mizez, de exemplu, la națională, și pe Cordea. O să vedeți!”.

Pe mine nu mă mai interesează echipa națională. Dacă a ajuns Stoichiță să comande el Federația.... E băiat bun, super băiat, dar nu se poate să comande el, să fie el stăpân. Nu vreau să spun mai multe lucruri. Nu mă mai interesează FRF.
- Gigi Becali

VIDEO Edi Iordănescu: „E un mare avantaj că am lucrat cu mai mulți jucători, chiar din vremea în care eram secund”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Nemulțumit de statutul din Turcia, Damjan Djokovic e aproape de revenirea în Liga 1 » Cine profită

Andrei Ivan, dorit de cea mai titrată formație din Franța!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (59)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  28 Ianuarie 2022, 23:30
Postat de emil1986 pe 28 Ianuarie 2022, 13:18

Da prostalaule, e la Steaua din prima liga, asta-i echipa continuatoare celei care a cucerit cel mai ravnit trofeu european. Nu o spun numai eu, o spune majoritatea oamenilor de fotbal de la noi, dar si UEFA si FIFA. Pricepi minte-ngusta?

mai emilus tata, esti deja penibil de mai multa vreme cu Steaua din liga 1! e un subiect rasuflat de prea multe vreme, dar probabil tu te-ai nascut ieri! sa iti explic cum sta situatia, ca pe idolul tau gigi nu il crezi! fcsb nu e steaua! fcsb e jucaria lui becali si atat! a fost o vreme in care a fost, dar nu mai este! ia in calcul ca eu sunt unul din cei care considera, desi il desconsidera pe becali, ca a avut dreptate sa spuna ca el a cumparat steaua si i-au tras teapa generalii! continui sa am parerea asta! dar.... si aici e un mare dar! faptul ca nenorocitii aia i-au luat banii si si-au recuperat echipa nu schimba starea de fapt! ca steaua nu mai este la el! pricepe dracu` odata si inceteaza cu *** asta cu steaua din liga 1! daca unul imi trage o teapa cu niste bani nu inseamna ca banii sunt la mine, ci la el! eu sunt doar pagubit! iti place sau nu, asta este situatia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  28 Ianuarie 2022, 23:19

sunt curios cate din talentele de la fcsb vor veni la prima convocare a nationalei si care vor fi ei!nu stiu de ce am asa o senzatie ca o sa avem alde Sut si Tavi si Ovidiu si Oaida si etc! si daca este cum cred eu si multi altii, edy ne va demonstra din primul meci al campaniei ca toata tevatura cu plecarea de la fcsb a fost un circ ieftin! cum sa zici ma, ca unul care nu a reusit mai nimic in fotbal este mai bun ca Boloni? daca nu ai interese, evident!

masinameaeata
masinameaeata  •  28 Ianuarie 2022, 21:47
Postat de Tudorel Dumitru pe 28 Ianuarie 2022, 20:13

Cred si eu ca lui Becali nu-i convenea Boloni.CuBoloni nu mergea sa-i impuna sa cheme a lot anmiti jucatori ,pe care sai umfle de "calitati " si sa-i vanda la suprapret.Stie cineva un singur jucator vandut de Becali si care joaca la echipa care la cmparat ???.Toti au clacat,pentru lipsa de valoare.Laudele care i-au insotit la vanzare sau topit ca un fum si a ramas mediocritatea.Astfel de oameni,traficanti de minciuni si interese au dus la fund fotbalulu romanesc.Vom ajunge si mai rau .

@Tudorel Dumitru: FELICITARI! Ma bucur ca sunt si oameni integrii, care nu au mintea intunecata si vad ceea ce se vede clar ca lumina zilei de multi ani! Echipa nationala a ajuns doar un paravan pentru smekerasii de patroni de 2 lei, sa-si vanda rebuturile la preturi de marfa de lux. Asa a ajuns Romania sa nu mai poata vinde niciun jucator in Europa in ultimii 10 ani, iar Croatia si Serbia, sa vanda pe banda rulanta jucatori pe bani multi in Europa. Cu acesti pacalici de 2 lei, cu selectioneri numiti pe influente politice, nu ai cum sa reusesti in Europa. Sa refuzi numirea ca selectioner a lui Boloni, cand El a castigat campionate in Europa de Vest si a fost cel care l-a format pe Cristiano Ronaldo, al doilea jucator din lume dupa Messi. Deci, cand ai un asemenea antrenor liber de contract, si in loc sa-l pui selectioner si sa tragi cu dintii sa fie numit, FRF-ul sa-i propuna functia lui Edi, pe influente politice, asta inseamna sa-ti insulti intregul popor si sa-ti bati joc de interesele acestei tari. De fapt, NU trebuie sa va mai mirati. Politicienii de la varful tarii, conduc tara dupa sondaje, nu dupa ce are nevoie tara si populatia. Asa ca, FRF-ul merge pe aceeasi linie, nu poate face nota discordanta!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close