FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Ce-i cu meciul de la Urziceni? Batem cu 72-0!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, infirmă faptul că s-ar gîndi să-l demită pe Mihai Stoichiţă în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din startul returului.

"Nu-i adevărat că Stoichiţă pleacă, am plecat împreună şi mergem pînă la final în această formulă! Sînteţi turci? Ieri eram supărat pe Tudose, azi mi-a trecut. Nu se pune problema să plece Stoichiţă, ce a fost greu a trecut pentru el.

E cu mine la conferinţă, am spus că nu se pune problema să fie demis, ăsta e adevărul. Nu-i nimic, oricum luăm campionatul, 500%. Nu am nici o emoţie! Nici nu mă tem de meciul cu Urziceni, batem cu 72-0!", a spus Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
 •  02 Martie 2010, 17:44

Ba numai cu 69-0 pentru ca trebuie sa scazi cele trei goluri pe care le-ai dat CFR-ului! Acolo a fost 3-0, nu?

 •  02 Martie 2010, 17:43

VA ROG EU MULT DE TOT SA NU MAI DATI NICI O STIRE CU BACIUL ASTA CA NU-L MAI SUPORT. SA FIE EL PATRON ACOLO DAR SA NU-L MAI BAGAM ATAT IN SEAMA, ORICUM NE FACEM DE RAS IN TOATA LUMEA CA-L SCOATEM MEREU LA DECLARATII

 •  02 Martie 2010, 17:25

Un redactor sef cu coloana vertebrala nu ar mai pune in ziar nimic despre steaua sau despre becali timp de 1 an pentru ca i-a umilit ziarul. Dar voi, parca vad, maine 90% din ziar despre steaua si becali... JENANT! DEGRADANT! JOSNIC!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează