FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Gigi Becali cere instanţei să-i permită să plece în vacanţă :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Gigi Becali a depus la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti o cerere prin care solicită să fie lăsat să plece din ţară, cu familia la Monte Carlo, pentru a merge în concediu, solicitare care va fi judecată de magistraţi pe 25 mai.

Cererea depusă de Gigi Becali a fost repartizată preşedintelui Judecătoriei Sectorului 1, Nicoleta Cristuş, acelaşi magistrat care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Gigi Becali, dar şi revocarea interdicţiei de a părăsi Bucureştiul şi judeţului Ilfov în perioada campaniei electorale.

Gigi Becali a fost reţinut de procurori, pe 2 aprilie, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, pe 3 aprilie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 17 aprilie, admiterea recursului făcut de Gigi Becali împotriva hotărârii Judecătoriei Sectorului 1 şi eliberarea provizorie sub control judiciar a acestuia.

Acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal i-au fost aduse lui Becali, după ce acesta i-a sechestrat pe cei care îi furaseră maşina, lăsată nesupravegheată, pentru 10 minute, în luna ianuarie, cu cheile în contact.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  22 Mai 2009, 19:54

GIGINHO VREA VACANTA EXTRA SCUMPA NUMAI LA MONTE CARLO CU FAMILIA DAR PENTRU STEAUA NU A FACUT NIMIC .

 •  22 Mai 2009, 19:51

ROAGA INSTANTA SA-I REFUZE -VACANTA NEMERITATA - LUI G.BECALI .

 •  22 Mai 2009, 18:01

da judecatorii n-au nimic mai bun de facut decat sa judece toate prostiile oierului? asta ar trebui respinsa din prima. e ca si cum un puscarias ar cere sa mearga in vacanta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează