FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Gigi Becali, bun de plată! Anamaria Prodan a avut câștig de cauză: „Să-i oferim anonimitatea pe care o merită!”

Războiul dintre Becali și Anamaria Prodan e în toi
Războiul dintre Becali și Anamaria Prodan e în toi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 17:22 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 17:49

Gigi Becali a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după o plângere făcută de Anamaria Prodan. Agentul a publicat decizia pe contul său de Instagram, iar apoi l-a atacat pe finanțatorul de la FCSB, recunoscut pentru derapajele avute de-a lungul timpului. 

Scandalul a început în iarnă, în momentul în care Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au certat dur din cauza transferului „perlei” Dennis Man la Parma. O declarație sexistă a latifundiarului a determinat-o pe Anamaria Prodan să-l reclame pe Becali la CNCD. La câteva luni distanță, forul i-a dat dreptate agentului, iar Gigi e bun de plată.

Anamaria Prodan: „Becali discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă”

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. 

Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tâmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă

Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram. 

Gigi Becali, bun de plată! Anamaria Prodan a avut câștig de cauză: „Să-i oferim anonimitatea pe care o merită!”
Decizia CNCD, făcută publică de agentul Anamaria Prodan

Gigi Becali, derapaj sexist. Victima? Anamaria Prodan

În luna ianuarie, folosindu-se de un comentariu sexist dezgustător, Gigi Becali anunța că rupe definitiv legăturile cu Anamaria Prodan, în contextul negocierilor pentru trecerea lui Dennis Man (22) la Parma.

„Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri»

Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea.

Anamaria Prodan, conflict deschis cu Gigi Becali 

Deși în trecut era o apropiată a lui Gigi Becali, Anamaria Prodan a întrerupt orice legătură cu finanțatorul de la FCSB: „Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri. A încercat doar să facă rău”, a explicat Anamaria Prodan la GSP Live, în vara acestui an. 

Tot anul acesta, Anamaria Prodan s-a contrat dur cu Gigi Becali în spațiul public, într-un scandal generat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. 

Jigniri și acuze dure au fost aruncat de ambele părți, iar relația de prietenie dintre cei doi s-a prăbușit brusc. Mai mult, impresarul spune că i-a blocat numărul de telefon lui Gigi Becali, astfel încât să nu îi mai contacteze familia.

Anamaria Prodan despre divorțul de Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

Citește și alte știri de actualitate:

Cel mai ciudat transfer din Liga 1: „Pierd tot dacă nu îl vând! Am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă”

EXCLUSIV Cum s-a ajuns la incidentul grav la bazinul de la CS Rapid + „A mai fost un episod cu echipa de polo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  28 Octombrie 2021, 06:01

Mda...acest "dus la munte si pre credincios" pentru care "familia este sfanta"...dar...avea camere inchiriate la LIDO pentru *** si "fratii" paunesti stiau...aceasta icoana a familiei...acest minunat care stie sa arunce ceasul pe masa la cazino plangand pentru 1000 de dolari si a doua si a treia zi uita sa ii dea inapoi...(ok...a durat vreo 2 ani pana s-a intamplat)...acest mare om de afaceri...bravo lui...puscarias...bravo lui...pacatos...bravo lui...toti care il admirati...bravo voua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  27 Octombrie 2021, 22:37

și cât e bun de plată, jsepe?

foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  27 Octombrie 2021, 22:35
Postat de c23665 pe 27 Octombrie 2021, 20:34

Chiar crezi că Man are asemenea salariu? In Serie B?! Cu sanse mari de Serie C?!? Chiar crezi ca salariul nu depinde de ... performanțe?!?

da, tu, are salariu cât nu poate *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează