FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: „Singura mea relație cu Nuțu Cămătaru e că îi mai ceream 100-200.000€ la cazinou. În rest, minciuni!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 11:57 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 12:32

Gigi Becali (63 de ani) neagă faptul că i-ar fi cerut interlopului Nuțu Cămătaru să îl bată pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului. Patronul de la FCSB susține că singura legătură pe care a avut-o cu liderul Clanului Cămătarilor este faptul că obișnuia să împrumute de la acesta bani pentru a juca la cazinou. 

În cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri”, patronul FCSB este menționat de mai multe ori. Într-un pasaj, Nuțu Cămătaru, pe numele lui real Ion Balint, povestește cum Gigi Becali i-ar fi solicitat ajutorul pentru a se răzbuna pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului.

Gigi Becali: „Asta e relația pe care am avut-o cu Nuțu Cămătaru”

Chestionat la Pro X pe acest subiect în această dimineață, Gigi Becali a spus: „Ce relație am avut eu cu Nuțu Cămătaru este că atunci când mai eram pe la cazinou îi ceream 100-200.000 de euro, iar a doua zi îi dădeam banii. Atât!

Niciodată în viața mea nu am spus eu ca cineva să bată pe altcineva. Dacă a vrut cineva să facă asta, eu l-am oprit! Eu habar n-am de episodul ăsta, mi-e și rușine să comentez lucrurile astea”.

La un moment dat s-a luat cu (Gigi) Corsicanu. Acela mereu îl lua la telefon și îl înjura numai de fetele lui. Și băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot. L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de păia și când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe acela al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat.
Pasaj din cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri”

Gigi Becali, despre afirmațiile lui Florentin Dumitru: „Niște minciuni”

Gigi Becali a fost întrebat și despre declarațiile lui Florentin Dumitru, fostul jucător al FCSB-ului, din urmă cu 2 ani. Acesta spusese că el, Rădoi și Marian Aliuță s-au aflat la un moment dat sub proprietetea lui Nuțu Cămătaru, cedați de către Gigi Becali.

„Cine ți-a zis așa ceva? Doamne, miluiește! Astea sunt niște minciuni!”, a reacționat finanțatorul FCSB. 

Citește mai multe știri despre Gigi Becali: 

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier » Luțu a rămas fără permis, celălalt șofer era beat! Reacția patronului FCSB

Gigi Becali a mărit pretențiile » Vrea 50 de milioane de euro pentru jucătorul pe care cerea 10: „Așa propun”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  02 Decembrie 2021, 13:10

@talpaiadului...crezi că acest nickname îți dă permis de aroganță și suficiență?

ucluj2011
ucluj2011  •  01 Decembrie 2021, 12:51

Trebuie să fii extrem de credul și de naiv ca să crezi anumite (MULTE) baliverne care sunt scrise în cartea aia! Becali a avut întradevăr legături cu Nuțu Cămătaru , dar Gigi Corsicanu (care este finul lui Nicu Gheară și era FOARTE bun prieten cu Fane Spoitoru care pe vremea aia se *** pe Nuțu Cămătaru) niciodată nu a mâncat bătaie de la nimeni , cu atât mai puțin de la gașca lui Nuțu Cămătaru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Noiembrie 2021, 15:01
Postat de Adrian Popescu pe 29 Noiembrie 2021, 16:33

Nu am citit cartea dar dacă toată este așa...În primul rând Gigi minte despre relația cu familia Cămătaru, căci pe vremea aia se împrumuta mult și des la ei. Mult timp bodiguardul lui a fost Fluturică, iar Smărăndescu era în grup, ceva pe acolo. Există chiar o celebră scenă când Fluturică a intrat pe teren și l-a bătut la linia de centru pe un suporter. Alta...Când Gigi l-a schimbat pe liderul de galerie Jean Pavel, în timpul unui meci, din mijlocul grupului de suporteri și există poze, primii doi oameni care se reped prin galerie la Jean Pavel sunt Fluturică și Smărăndescu. Iar despre Nuțu...Corsicanu este finul lui Gheară așa că pasajul din carte își propune să umilească pe altcineva...Iar Fane Spoitoru a fost dușmanul principal al lui Nuțu, așa că modul cum este pomenită o așa-zisă rudă a lui Fane își propune la fel să jignească pe altcineva. Iar persoana care a mediat întâlnirea Nuțu-Codin este patronul Bellagio-Milion Dolars, care era să intre la pușcărie pentru mărturie mincinoasă. Când Codin a amenințat oamenii la Untold, cu Nuțu îi amenința

Citeste cartea, ca este scrisa pentru cei ca tine, cunoscatori in domeniu. Noi, muritorii de rand, nu dam doi bani pe chestiile astea.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează