FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Dau Steaua cu 40 de milioane! Îi iau pe Bănel, Onicaş şi Stancu şi fac altă echipă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat dispus să vîndă clubul din Ghencea pentru 40 de milioane de euro şi spune că vrea să preia altă echipă, pe care o va face campioană în doar doi ani.

"Văd că au venit ăştia aici, ce să caute la secţia de fotbal? I-am întrebat ce caută în sala de conferinţe de presă, nu-mi zicea nimeni nimic şi de aceea m-a deranjat. Nu am vorbit cu jucătorii eu, am venit să văd unde şi în cine aruncă ei cu roşii.

Nu am ce discuţie să am eu cu ei, dar trebuia să mă interesez ce e cu roşiile şi cu oăule. Sînt 30, 40 de vagabonzi. Vînd Steaua, să vină cineva s-o cumpere, să-mi aducă cineva banii.

Cît e în contabilitate, atîta dau! Stau să mă cert cu vagabonzii, fac public, dau echipa pe 40 de milioane! Îi păstrez pe Stancu, Bănel şi Onicaş plus tineri de la echipa secundă şi iau campionatul, nu ies din fotbal!", a spus Becali la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (165)
 •  20 Septembrie 2009, 02:16

sunteti in corzi stelisti. sunteti in colt si atunci scuipati pe toata lumea. Lasati-ne pe noi: dinamovisti, ceferisti, rapidisti, timisoreni, etc., voi aveti de dus un razboi cu oierul vostru. Noi doar va intaratam de pe margine. Purtati-va razboiul cu demnitate. P.S. CASTIGATI-VA razboiul vostru, apoi ne-o socoti si intre noi.

cap_de_viezure
cap_de_viezure  •  20 Septembrie 2009, 01:54
Postat de pe 19 Septembrie 2009, 20:45

stelistilor,suporterilor aveti puterea sa-l goniti. nu sant stelist sant antibucuresti... dar m-as uni cu drag vouo impotriva ciobanului. mititelu are multe lipsuri,sarac,taran,prostanac... dar un lucru e sigur..IUBESTE CRAIOVA MULT. a stat in peluza ani in urma... dar BECALI???? a luat steaua cu gandul sa ajunga presedinte bazandu-se pe voturile suporterilor( gen berlusconi)... DOAR CA STEAUA NU E MILAN SI EL NU E BERLUSCONI. DATI-L JOS . FORZA SIINTA MOOOE BECALI

si eu sunt de partea lor. cat sunt eu de dinamovist. dar ai dreptate, mititelu si borcea sunt suporteri adevarati, h.a.ndi.capati dar macar le pasa, becali e un nenorocit si ar trebui sa fie scos. stelistii sunt multi si ar avea puterea, dar nu stiu de ce nu fac nimic.

 •  20 Septembrie 2009, 00:36

ia-i,pleaca si mori

Vezi toate comentariile (165)
Comentează