FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face alte declarații controversate: „Le-am dat jucătorilor Arbidol” + „Vaccinații pică peste 6 luni”

Gigi Becali / foto: GSP
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 23:40 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 23:48

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a oferit noi declarații controversate despre vaccinul anti-COVID, lansând din nou teorii ale conspirației în spațiul public.

„M-au întrebat jucătorii dacă se pot vaccina. Le-am spus: «Vreți vaccin, nu mai faceți copii». Aceasta este părerea mea. 

Să vedem peste șase luni cine o să pice, să vedeți când o să le scadă puterea vaccinaților, iar noi luăm campionatul”, a spus Becali, promovând ideea falsă că echipele ale căror fotbaliști s-au vaccinat în masă vor avea probleme de ordin fizic. 

Reacția lui Gigi Becali, după anunțul lui Arafat: „I-a venit mintea la cap! Ne făceam de râsul lumii”
DECIZIE
Reacția lui Gigi Becali, după anunțul lui Arafat: „I-a venit mintea la cap! Ne făceam de râsul lumii”

Gigi Becali: „Le-am dat jucătorilor Arbidol”

Patronul de la FCSB a dezvăluit în direct la TV că, în urmă cu o lună, în timp ce echipa sa era lovită de un focar de coronavirus, le-a oferit jucătorilor infectați Arbidol, un antiviral neaprobat în Uniunea Europeană, promovat intens de Gigi Becali în ultimul an. 

„Da, le-am dat jucătorilor Arbidol. Ivermectină nu le-am dat, că e substanță interzisă și ajungeau la dopaj. Jucătorii mei sunt armăsari, n-au simțit boala, n-au avut nevoie de spitalizare”, a declarat Becali, la România TV. 

Gigi Becali: „Cred că am avut COVID de 50 de ori”

Eu fac gargară cu țuică de două ori în fiecare zi. Cred că am avut COVID de 50 de ori. Eu îl simt. Îl nas, în gât. Fac puțină gargară și gata, îl arunc. Eu îl simt în gât. Mă gâdilă în nas, în gât. 

Îi zic nevestei mele: «Vezi că azi iar m-a atacat COVID-ul». Scuip de două ori și am terminat cu COVID. Fac niște gargară cu niște țuică mai tare și gata, am aruncat COVID-ul. Anticorpii mei creșteau, în loc să scadă. Nu înseamnă că am avut de șapte ori COVID? Mie nu mi-e frică!

- Gigi Becali, la România TV

Investigație Libertatea: Clinica lui Gigi Becali promovează pe site tratamente anti-COVID neautorizate » Medicii se revoltă: „Să i se ridice autorizația de funcționare!”
METODE
Investigație Libertatea: Clinica lui Gigi Becali promovează pe site tratamente anti-COVID neautorizate » Medicii se revoltă: „Să i se ridice autorizația de funcționare!”

Gigi Becali, contrazis de specialiști: „Vaccinul nu provoacă infertilitate”

Marion Kiechle, directoarea clinicii de ginecologie din cadrul Spitalului rechts der Isar din München, membru al Academiei Leopoldine și fost ministru în Bavaria, a vorbit în mod specific despre una dintre teoriile conspirației avansate și de Gigi Becali, conform căreia vaccinul ar cauza infertilitate: 

„Este o afirmație falsă, deoarece din punct de vedere științific nu există nici dovezi, nici cel mai mic indiciu că vaccinurile aprobate în prezent afectează fertilitatea”. 

Și compania Biontech a vrut să lămurească acest aspect: „Această afirmație nu este corectă. Nu există date care să indice că vaccinul provoacă infertilitate”.

Vaccinul a arătat un nivel mare de eficacitate în rândul populației, inclusiv în rândul celor care au diferite afecțiuni. Este un proces sigur și eficient 

- Organizația Mondială a Sănătății

VIDEO Gigi Becali, încă un discurs halucinant: „Sfântul Mucenic Gheorghe m-a ajutat și a paradit un procuror”

Vezi și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier » Luțu a rămas fără permis, celălalt șofer era beat! Reacția patronului FCSB

Gigi Becali visează din nou, după victoria de la Craiova: „Nu știu când, dar ăsta e obiectivul!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (27)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  30 Noiembrie 2021, 10:31

Pana la urma acest Omicron nu e împrăștiat de cei vaccinați care au liber la călătorii, spre deosebire de cei ce au decis ca nu pot face parte din marea mascarada?

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  30 Noiembrie 2021, 10:28
Postat de ramon_oblete pe 30 Noiembrie 2021, 10:24

Pentru ca lipsa lor de inteligenta provoaca repulsie, printre altele.

Răspunsul tău e dovada rudimentara a “inteligentei” de care dai dovada

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  30 Noiembrie 2021, 10:27
Postat de ramon_oblete pe 30 Noiembrie 2021, 10:24

Pentru ca lipsa lor de inteligenta provoaca repulsie, printre altele.

Ai fi mirat sa afli câți medici nu s au vaccinat ... da știu... nu sunt “inteligenți”

Vezi toate comentariile (27)
Comentează