FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, despre subiectul GSP: „Da, mi-a fost propus Camora, dar mi-e frică să vorbesc” » Cum reacționează CFR Cluj

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj
Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 11:54

Gigi Becali a reacționat după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate că Mario Camora ar putea fi subiectul unui transfer surprinzător la FCSB, chiar dacă o astfel de mutare are șanse reduse să se facă.

Patronul FCSB a admis azi că Mario Camora, 32 de ani, a fost propus la FCSB, dar spune că l-a refuzat pe fundașul stâmga.

Da, mi-a fost propus Camora. M-a sunat impresarul lui și mi-a zis că a intrat în ultimele 6 luni. Dar am spus că nu e principial să vorbim despre el și să-l aducem. Nu ne intereseză!

Dacă nu era o echipă cu care mă lupt, poate vorbeam cu el. Dar mi-e frică să vorbesc. Dacă semna cine știe cum, se interpreta evoluția lui în acest final de sezon”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

CFR Cluj: "Nu există șanse CA MARIO SĂ AJUNGĂ LA FCSB"

Jucătorii și staff-ul lui CFR Cluj au plecat azi în cantonamentul din Antalya, iar Daniel Stanciu, directorul sportiv al echipei, susține că Mario Camora, fundașul stânga de 32 de ani, nu va ajunge la FCSB.

Nu sunt șanse. Voi credeți asta? Există șanse să-l vedem pe Camora în tricoul CFR-ului până la finalul carierei, atât”, a declarat Daniel Stanciu pentru sursa citată.

„Nu cred că va pleca Mario Camora. Din câte am înțeles, vrea să se stabilească la Cluj. Știu că își face casă acolo. La CFR câștigă aceeași sumă pe care ar primi-o de la FCSB”Florin Prunea

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  19 Ianuarie 2019, 21:18

Dar de ce tie frica sa vorbesti? A aparut cumva un mafiot mai mare si noi nu am aflat? Adunati-va toti verii si nepotii si finii si nasii si rezolvati problema! Sau a murit Nutu Camataru?

daniaania
daniaania  •  14 Ianuarie 2019, 12:09

Noi suntem satui de multe subiecte aiurea *** !!!!!!!!!!!!!Camora este la CFR !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

623506571124451
Marian Iordachescu  •  13 Ianuarie 2019, 00:24

Becali a ajuns ca toata mizeria de la oi sa o deserte in presa si la Digi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează