FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI 1-1

FCSB - Botoșani 1-1 // Gigi Becali, devastator la adresa propriului club: „Echipă de pluton, ne dă și Dinamo trei dacă jucăm în halul ăsta!”

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de FCSB după remiza cu Botoșani, scor 1-1
Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de FCSB după remiza cu Botoșani, scor 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 22:36

Gigi Becali (62 de ani), finanțator FCSB, le-a adresat cuvinte grele fotbaliștilor săi, la finalul meciului cu Botoșani (1-1), dezvăluind că se teme și pentru calificarea în finala Cupei României, 3-0 în tur cu Dinamo.

Prestația roș-albaștrilor a lăsat mult de dorit, patronul FCSB declarându-se „dezamăgit” de atitudinea fotbaliștilor săi.

„Iau salarii mari și au ajuns echipă de pluton, să nu bată Botoșani. Cad pe teren, cred că nu sunt bine antrenați. Când intră, la început, joacă bine. Apoi cred că nu mai pot, nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă. Nu am ce măsuri să iau, ce, e meseria mea?”, a declarat Becali.

Vezi AICI clasamentul din play-off!

Gigi Becali: „Dinamo poate să ne dea trei!”

Patronul FCSB se teme pentru locurile europene, dezvăluind că nu este sigur nici măcar de accederea echipei în finala Cupei României, deși în manșa tur a semifinalelor FCSB a câștigat cu 3-0 cu Dinamo!

„Îmi e teamă pentru locurile de Europa. Dacă jucăm așa, nu avem cum. Așa nu o bați pe Sepsi. Dar dacă jucăm așa, în halul ăsta, și Dinamo poate să ne dea trei. Mă dezgustă, mă dezamăgește atitudinea. Nu avem bărbăția aia de care tot vorbesc. Tu ești în pericol de cupă europeană și joci așa cu Botoșaniul?!”, a spus Becali, care a adăugat faptul că „nu iau în considerare demiterea lui Vintilă”.

„Coman a jucat bine, n-ai ce să-i zici. Dar l-a băgat pe Cristi Dumitru ăla, care are calitate, dar fuge de joc. N-a prins nici o minge. Nu mi-a plăcut nici Man, a jucat din valoare doar”
Gigi Becali

Bogdan Vintilă: „Au fost condiții speciale”

Valeriu Iftime nu are favorită la titlu: „Vreau să le bat pe amândouă!”

FCSB - FC BOTOȘANI 1-1. Florinel Coman, vigilent înaintea returului cu Dinamo: „Nu se știe niciodată” + Colegul pe care mizează anul viitor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
loko1
loko1  •  05 Iulie 2020, 22:31
Postat de catalin.fcdb pe 05 Iulie 2020, 08:49

bai gigi, nici chiar asa, noi nu suntem in stare sa marcam de 5 meciuri 1 gol si tu vrei sa dam 3 ?? Hahahaha amuzant. Poate vom da mai multe, daca conducerea noastra inceteaza cu experimente gen Mihalcea si aduce un antrenor adevarat, cu experienta, cum ar fi Gigi Multescu !!!

Dinamo în returul semifinalei,repetă meciul de la Slovan Liberec,știe ciobanul ce zice.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  05 Iulie 2020, 08:49

bai gigi, nici chiar asa, noi nu suntem in stare sa marcam de 5 meciuri 1 gol si tu vrei sa dam 3 ?? Hahahaha amuzant. Poate vom da mai multe, daca conducerea noastra inceteaza cu experimente gen Mihalcea si aduce un antrenor adevarat, cu experienta, cum ar fi Gigi Multescu !!!

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  05 Iulie 2020, 08:27

tu esti prostul la echipa...faci tu schimbari si tu habar nu ai de fotbal bai gigi creier mic...si mai ai si trompeta de antrenor...iti meriti soarta.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează