FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali dezvăluie: "Nu ştiu ce are Borcea, mi l-a oferit pe Andrei Cristea plus 200.000 € pe Goian" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Gigi Becali mărturiseşte că a primit o oferă de la Dinamo pentru Dorin Goian, dar spune că nu intenţionează să-l cedeze pe fundaş în Ştefan cel Mare. Patronul Stelei povesteşte cum a decurs dialogul dintre el şi directorul executiv al alb-roşiilor, Cristi Borcea, care era dispus să îl ofere în schimbul stelistului pe Andrei Cristea plus o sumă de bani.

"Borcea se crede mai deştept ca mine, dar şi eu mă cred mai deştept ca el, asta e situaţia. :) Noi discutăm permanent despre jucători, mai glumim între noi, dar niciodată nu se materializează nimic.

Să vedeţi ce mi-a făcut Cristi. Din păcate, nu a avut curajul să îmi spună el, l-a trimis pe Giovani. Mi-a zis că mi-l dă pe Cristea plus 200.000 pentru Goian. Eu am crezut că e Adrian Cristea, şi i-am spus că mai mult de un milion nu valorează. Dar, am avut o surpriză. Borcea mi-l dădea pe Andrei Cristea, pe care eu l-am vîndut la Timişoara pe 200.000!

Apoi, a venit cu o altă ofertă. Un milion de euro pe 50% din Goian. Ce, s-a mai văzut vreodată ca Steaua şi Dinamo să aibă un jucători în coproprietate? Nu ştiu ce-i cu Borcea :) ", a spus Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  08 Octombrie 2009, 03:17

Ziaristi minjiti cu rahatul oligofrenului de becali.Pt ca ii cintati in struna in loc sa il ignorati total se vede ca va umple buzunarele cu bani si gura cu cacat

 •  21 Iunie 2009, 14:51

a-la borcea ce vre-ti?

 •  20 Iunie 2009, 22:21

eu propun ca numai primele 5 locuri din campionat sa vorbeasca. asa ca toti miticii de bucuresti sa se duca inapoi la tomberoanele si manelele vostre. mars nespalatilor, beti apa din gaura lui becali si va bucurati ca la circ de el. Iar Unirea "stelistilor"..asta e tare! pai asa doar sa mai va bucurati si voi saracilor cu un trofeu. dati jucatori afara si cand o lua Craiova la anu va bucurati pt Badea. ce penibile oitze.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close