FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL, SÎMBĂTĂ, 19:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Gigi Becali: "Dinamo e moartă fără Adrian Cristea"

Adrian Cristea, Cristea, Dinamo, Al Ahli Dubai
Adrian Cristea, Cristea, Dinamo, Al Ahli Dubai

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2009 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, crede că Dinamo va fi foarte slăbită dacă îl va pierde pe Adrian Cristea, acesta avînd o ofertă de la Al Ahli Dubai.

"Pentru mine este o veste bună că pleacă Adrian Cristea de la Dinamo, e un jucător bun, periculos. Dinamo e moartă fără Cristea. Însă Borcea nu ştie că "Prinţul" lui va ajunge la Steaua", a spus Gigi Becali la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
richie_wanderer
richie_wanderer  •  11 Septembrie 2009, 01:27

La Liberec ne-am calificat fara Cristea practic.El n-a facut mai nimc in meciul ala. Cristea e bun doar in anumite meciuri, alteori e inexistent. Eu unul l-as prefera pe Doman de la Arges in locul lui Cristea.Dar la steaua sa nu ajunga NICIODATA.

crystyyy
crystyyy  •  11 Septembrie 2009, 00:28

E de bagat in camasa de forta omu asta! Cred ca aceste declaratii sunt doar sa produca tensiune la Dinamo. Pur si simplu asa vede el o competitie sportiva: cu ,,fitile" aruncate in taberele adverse.

mircea_gherendi-32
mircea_gherendi-32  •  11 Septembrie 2009, 00:12

adevarul e ca daca il iei pe A.Cristea la noi chiar ar fi o mare lovitura avind in vedere ca la stilul pe care il v-a inocula Bergodi El face parte perfect din angrenaj dar de la a spune si pina la a face e destul de mult oricum suuces la o finalizare scontata!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează