FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, discurs aiuritor la TV: „Dacă echipa mea învinge duminică, e campioană!” + „Nu mă interesează de Petrescu, le dăm 12-0”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 12:16 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 12:52

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, nu acceptă deznodământul sezonului din Liga 1. El spune că echipa sa va fi campioana adevărată dacă o va învinge duminică pe CFR Cluj, în ultima etapă din play-off! 

În penultima etapă, CFR Cluj și-a adjudecat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, profitând de egalul dintre FC Voluntari și FCSB, 2-2, în care golul final al ilfovenilor a fost înscris din ofsaid

Gigi Becali descrie ceea ce s-a întâmplat drept „hoție și miniciună” și nu o recunoaște pe CFR Cluj a fi campioana adevărată. Patronul FCSB susține că o victorie duminică, în fața „vișiniilor” (ora 21:30), i-ar face echipa campioană morală.

Fostul acționar al lui Dinamo nu crede în șansa „câinilor” în turul barajului cu U Cluj: „Asta va face diferența”
U CLUJ - DINAMO
Fostul acționar al lui Dinamo nu crede în șansa „câinilor” în turul barajului cu U Cluj: „Asta va face diferența”

Gigi Becali, discurs aiuritor la TV înainte de FCSB - CFR Cluj: „Dacă învinge echipa mea, e campioană!”

„Să vedem dacă luăm campionatul ăsta. Mai avem mâine (n.r. - duminică) o finală de campionat. Pe mine nu mă interesează minciuna și hoția, le exclud. 

Vreau să văd dacă echipa mea e mâine campioană. Dacă mâine învinge echipa mea, e campioană!

Nu mă interesează cu ce vine CFR. Mă interesează echipa mea, să bată mâine. Dacă mănâncă bătaie sau face egal, echipa mea e pe locul 2 și felicit campionii. 

Hoția care a fost o exclud. Minciuna și hoția nu le accept! E adevărat, poți fura, dar eu nu accept. Vreau să văd realitatea, iar realitatea și evidența se vor vedea mâine.

Toni Petrea mi-a zis: «Sunt campion». «Nu ești». «Cum nu sunt? Nu au dat gol din ofsaid? Am câștigat, sunt pe locul 1». Contează golul primit de noi în ultimele minute (n.r. - cu Voluntari)

Atunci eu zic «Da, domne, ai dreptate, ești campion»”, a declarat Becali la Pro Arena. 

Patronul FCSB nu pare interesat de faptul că ardelenii vor folosi rezervele și juniorii la meciul de duminică, la care este posibil ca nici antrenorul Dan Petrescu să nu se afle pe bancă: „Nu mă interesează de Dan Petrescu. 12-0 atunci!

Gigi Becali: „Toni Petrea rămâne la FCSB”

Totodată, Becali a anunțat că antrenorul Toni Petrea va rămâne la FCSB și sezonul următor: „Dacă omul va fi campion mâine, ce îi mai poți spune? La mine contează adevărul și dreptate, eu sunt omul adevărului și al dreptății.

 Toni Petrea rămâne oricum, dar dacă mai și câștigă, cu atât mai mult”.

Bine, tată, nu particip în Champions League, nu particip. Să vezi când va face Dumnezeu dreptatea... El rezervă ceva mai bun pentru tine, dar nu știi tu ce. Va veni vremea aia, stai liniștit, că Dumnezeu e drept. 

Va face dreptate, poate face o dreptate de ies ei din primul tur cu minciuna, iar noi mergem mai departe în Conferința League. Vedem cum face Domnul.

Când e vorba de bani, trebuie să fii atent, să nu-și înghețe picioarele. Una e să câștigi moral, altceva altceva e când e palpabil, să câștigi bani. Dacă ne calificăm în grupele de Conference League, normal că bag bani. 

Nu pot să ajung în Champions League pentru că au fost hoție și minciună, ele m-au oprit să investesc bani.

- Gigi Becali

Rezultatul din FCSB - CFR Cluj nu va schimba cu nimic clasamentul. Ardelenii sunt campioni și vor reprezenta România în preliminariile Champions League, FCSB termină sezonul pe 2 și merge în fazele preliminarii din Conference League. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Doar doi antrenori din Liga 1 l-au felicitat pe Dan Petrescu pentru titlul cucerit: „În rest, nimeni!”

Ilie Năstase a răbufnit după ce FCSB a fost „interzisă” pe toate stadioanele din București: „Ce-i asta, mă? Banii sunt bani, luați-i!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
pErsanu02
pErsanu02  •  23 Mai 2022, 23:50
Postat de magic4ever pe 21 Mai 2022, 16:28

Becali a uitat ca Fcsb a *** cel mai mult sezonul asta si ca este cea mai avantajata echipa de greselile arbitrilor...penalty-uri inventate pentru Fcsb nu mai sunt ***?????Alea sunt doar greseli normale cand sunt in favoarea lui Fcsb?????:)))))Gigi daca esti campion si esti asa cinstit si corect sa dai prima de campionat fotbalistilor, antrenorilor si staff-ului:))))

Poate ar trebui sa-ti spuna careva ca cele mai avantajate echipe sunt campioana si vicecampioana , oriunde , in orice campionat. Dar probabil te uiti la meciuri ca gaina la oua.

fecesebistdemic
fecesebistdemic  •  21 Mai 2022, 19:06

Nea Gigi nu uita/ ne-ai promis victoria !

vasileroaita
vasileroaita  •  21 Mai 2022, 18:49
Postat de valentindragobete pe 21 Mai 2022, 18:21

Câteodată nu înțeleg cum te suportă aerul pe care-l respiri la cat ești de prost !

Tu nu înțelegi niciodată. Nu ai cu ce.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează