FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, Donald Trump de România » Remarcă sexistă despre soția lui Reghecampf: "Să vă spun ce scrie Biblia"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 09:15

Impresarul Anamaria Prodan, soția antrenorului Stelei, a dobîndit puteri și mai mari decît în primul mandat al lui Reghe.

Aceasta se comportă ca un adevărat director sportiv și se implică în toate transferurile făcute de formația roș-albaștrilor.

Ea a negociat cu Petre Buduru, președintele Astrei, pentru Gabi Enache, îi reprezintă pe Pintilii și Bourceanu, primele achiziții ale Stelei, și a negociat eliberarea lui Momcilovici de la Pandurii și rezilierea contractului lui Bawab.

Gigi Becali acceptă să colaboreze cu Anamaria Prodan, dar nevasta lui Reghecampf nu va primi în mod oficial un post de conducere la Steaua. Patronul Stelei a facut clar acest lucru, atunci cînd a lansat o tiradă sexistă într-un interviu televizat:

" Biblia spune foarte clar că femeia nu poate conduce! Ea trebuie să stea liniștită. Poate fi subordonată, dar să-l învețe pe bărbat, niciodată! Nu sînt eu misogin, așa zice Biblia!", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali.

În direct la televiziunea sportro, realizatorul Mihai Mironică l-a atenționat pe Becali: "Angela Merkel conduce Germania, iar Hillary Clinton are șanse la președinția Statelor Unite".

"E, o să vedeți voi atunci cum o să se aleagă praful! Eu sînt mai bătrîn, voi o să prindeți mai mult din vremurile alea în care se va alege praful, cu planeta condusă de femei!" a fost concluzia lui Becali.

Impulsivitatea și misoginismul lui Gigi Becali aduc aminte de Donald Trump, magnatul american care candidează pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale și care a provocat scandaluri prin declarațiile sale sexiste în lanț de peste Ocean.

La una dintre dezbaterile republicane, în care a considerat că este nedreptățit de moderatoare, Trump a scandalizat opinia publică, făcînd comentarii grotești legate de ciclul menstrual al acesteia.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (38)
1632261187061002
Ery Maximilian  •  25 Ianuarie 2016, 21:13

Sunt cateva inadvertente dar ce mai conteaza. Doar sunteti ziaristi, ce mama naibi. Voi si inca o mie care scriu vorbe despre nimic. Si totusi, in biblie, scrie ceva. Nu cautati decat sa aruncati sare pe rana. Niciunul dintre voi nu ar da un leu de pomana. Poate sa fie Becali boul boilor si prostanacul satului, in viziunea unora. Dar milostenia si credinta in face mult mai uman...decat va face pe multi dintre ipocritii de aici, injuriile la adresa dumnealui.

mvradulescu
mvradulescu  •  25 Ianuarie 2016, 15:41
Postat de Radu Mazareanu pe 25 Ianuarie 2016, 11:34

La inceputul articolului scrie liga 1 steaua .Voi astia de la gsp inca nu a-ti aflat ca echipa care ia luat locul stelei se numeste fcsb.Sau va este frica ca nu va mai citeste nimeni articolele(propozitiile).Aia pentru care scrieti steaua in loc de fcsb oricum nu citesc de fel.Eu zic sa faceti un efort sa scrieti totusi corect numele echipei .Altfel o sa ajungeti sa va dati like singuri prin redactie.

Deci ați priceput și dumneavoastră că ceea ce "spurcă" "oamenii de bine" sub pseudonimul fcsb este în realitate STEAUA care ne-a umplut inimile de bucurie în 1986 ! Să fie într-un ceas bun !!!

859603110754925
Kessai Serris  •  25 Ianuarie 2016, 14:40

Pai si daca in biblie ar scrie ca *** si ghiolbania sunt pacate (ceea ce de altfel si sunt), atunci oare ce s-ar mai face Gigi al nostru?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează