LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis: „Înseamnă că și la fotbal pot fi 500 de oameni. Nu sunt suporteri, sunt «nesuporteri»”

Klaus Iohannis // FOTO: https://www.presidency.ro/ +18 FOTO
Klaus Iohannis // FOTO: https://www.presidency.ro/

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 21:06

Gigi Becali a reacționat după ce Klaus Iohannis, președintele României, a susținut azi o conferință de presă în care a spus că de la 1 iunie că se vor putea ține spectacole cu 500 de spectatori, dar că la competițiile sportive nu vor putea participa fani.

Patronul FCSB spune că a înțeles că vor avea voie 500 spectatori la meciurile de fotbal, contrar a ceea ce a declarat președintele României.

„Cum adică? Se poate să fie 500 de oameni la un spectacol? Dacă e vorba de spectacol în aer liber... Ce înseamnă? Înseamnă că și la fotbal pot fi 500 de oameni. Cu siguranță așa va fi! Nu putea omul să spună specific pe stadion. A zis că pot fi 500 la spectacol. Gata! Nu putea să spună «Pe stadion». Ce e fotbal? E spectacol. Au voie 500 de oameni. Punct.

Da, fără suporteri la meciuri. Dar cu 500 de «nesuporteri» se poate! Nu știu, domnule. 500 de oameni, nu suporteri. Suporterii sunt mii și mii. Vor fi spectatori, nu suporteri! Nu sunt suporteri. Se uită 500 de oameni. Dacă omul a spus că se poate să fie spectacol cu 500 de oameni, noi lăsăm 500!”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Tot de la 1 iunie, vor deveni posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă aceștia vor trebui să fie așezați pe scaune, la distanțele care sunt impuse de regulile de distanțare, cu un control foarte strict la intrare și, evident, cu respectarea tuturor normelor de igienă. Competițiile vor fi posibile în aer liber, mai puțin sporturile de contact, și se vor desfășura în această etapă fără spectatori”
Klaus Iohannis

Gigi Becali: „Nu îmi e frică de coronavirus” 

Patronul FCSB a spus că nu îi este teamă de coronavirus și că nu poartă mască, fiind sigur că va fi protejat de rugăciunile de la biserică. 

„Păi ce, evit eu ceva? Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus? Port eu vreo mască sau ceva? Mă duc la Biserică și masca mea e Sfânta Liturghie! Cine poate să mă atingă? Mă duc în fiecare dimineață, la ora 8, la Sfânta Liturghie. Poate să mă atingă corona pe mine? Ce corona? Nici 17 miliarde de corona! Sfânta Liturghie, Sfânta Liturghie, împărtășanie, spovedanie... Mă apară Hristos și îngerul de la Sfântul Botez. 

Nu mi-e frică de corona... Nicio mască, nimic! Mă interesează doar Biserica și fotbalul. Nici măcar mai afacerile nu mă interesează. Biserica e singura care contează, e peste viața mea. Dacă Hristos zice să mor, mor acum. Nu mă interesează altceva”, a adăugat Becali.

VIDEO Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

FOTO. Cum se practică sportul în timpul stării de alertă

+19 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (3)
fcsbist_din_2003  •  29 Mai 2020, 08:36
Postat de thewinner pe 28 Mai 2020, 23:47

asa spune becali de parca nu exact asta ar fii spus ciolanis. evident ca pot fii maxim 500 de suporteri la stadion din 1 iunie.

Bah voi aveti 300 de mancatori de bomboane agricole ...de unde suporteri

carol_k  •  29 Mai 2020, 03:32

Cand o sa ai stadionul tau baga tu 500 de spectatori, sa vedem daca ai interpretat corect.

thewinner  •  28 Mai 2020, 23:47

asa spune becali de parca nu exact asta ar fii spus ciolanis. evident ca pot fii maxim 500 de suporteri la stadion din 1 iunie.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
CS Mioveni - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Lecce - Lazio
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valencia - Valladolid
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Leicester
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Milan - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1