FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e fazanul Europei » Situația jenantă în care se află FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 00:00

Situaţia din România, în care clubul care investeşte în ultimii 2 ani de peste 7 ori mai mult în achiziția de jucători faţă de al doilea club activ în mercato şi nu ia niciun trofeu, nu mai este regăsită aproape nicăieri

FCSB a pierdut titlul. Pentru al 3-lea an consecutiv. Şi tot pentru al treilea an consecutiv, FCSB a fost, de departe, clubul numărul 1 în România la capitolul sume cheltuite pe achiziţii de fotbalişti.

E un paradox pe care îl propune clubul roş-albastru şi, în acelaşi timp, o dovadă clară de lipsă de randament a politicii de management în raportul investiţii versus trofee câştigate.

Gazeta Sporturilor a analizat ce se întâmplă în alte campionate din Europa din această perspectivă. Şi cum în ultimii 2 ani FCSB n-a luat nici măcar un trofeu, deşi a investit de peste 7 ori mai mult decât al doilea club în această ierarhie financiară, ziarul s-a raportat în fiecare ţară la formaţia care a cumpărat de cei mai mulţi bani pe parcursul sezoanelor 2016-2017 şi 2017-2018.

Concluzia este una singură! Nimeni, cu excepția unui singur club din Europa, nu se află în situația FCSB-ului.

Vezi o analiză detaliată acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri cum a ajuns FCSB într-o situație incredibilă cu investiții uriașe și performanțe slabe în Liga 1, dar și cum se întâmplă în celelalte campionate ale Europei.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu face praf fotbalul din România: "Naționala nu mai există! La Liga 1 nu mă mai uit, nu-s idiot! Impresarii și șefii de club fac jocurile"

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
636956183126358
Lucian Dimitriu  •  25 Mai 2018, 20:20

Tara în care nimeni nu performează toți vor numai locul întâi, cupe olimpice, mondiale și europene, autostrăzi cu 3-4 benzi pe sens, spitale de top cu tratament gratuit etc. Bă, FCSB este totuși locul 2 în campionat. Voi sunteți sănătoși la cap ? Ințelegeți de ce Tuțea spunea despre noi că suntem un popor de idioți ?

bazileon
bazileon  •  25 Mai 2018, 17:43

Cine din Europa se uita, ori stie de FCSB?

983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Mai 2018, 17:12

Sunteti rautaciosi, *** nu este ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close