FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Gigi Becali e ferm: "Bergodi să vină la Steaua II, cum să îi dăm bani nemunciţi?" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că Bergodi ar trebui să se prezinte la locul de muncă, deşi a fost demis de la conducerea tehnică a primei echipe şi dezvăluie că Renzo Rossi a recunoscut faptul că antrenorul a primit din partea sa 180.000 de euro la începutul sezonului.

"Renzo Rossi a fost de faţă cînd i-am dat 180.000 de euro lui Bergodi, a şi recunoscut că aşa e. Nu sînt acte că am făcut această plată şi Cristiano profită de acest lucru, dar el nu s-a prezentat la locul de muncă în ultimele 4 sau 5 zile. Dacă nu am specificat în contract că e la prima echipă, să meargă la Steaua II.

Şi acolo sînt jucători de la prima echipă, cum vrea să ia bani nemunciţi? 200.000 în două luni nu sînt destui? Din punct de vedere moral am eu dreptate, să vedem legal ce se întîmplă. Trebuia să vină la serviciu, nu a venit, judecătorii vor spune cine are sau nu dreptate", a spus Becali la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  25 Septembrie 2009, 22:17

Becali asta tot vorbeste de bani dati dar asa fara acte din buzunar...Pai cum vine asta ! el nu-i plateste pe firma cu state de plata? Inseamna ca recunoaste ca-i plateste la negru ! Unde s-a mai vazut asta! In acest caz fiscul trebuie sa-i puna sechestru pe club, si sa faca investigatii financiare.... Ce suntem in vestul salbatic? Poate ca da...!

 •  25 Septembrie 2009, 19:15

Pai fiscul doarme? De aia merge tarisoara asta asa bine ca platesc taxe doar amarastenii.

 •  25 Septembrie 2009, 19:13

Este clar! Ca ia dat sau nu, Bergodi castiga daca Becali a dat iar bani pe sub masa si nu conteaza daca e adevarat sau nu. Nu cred ca italianul minte si taxele cine le-a platit sau asta cum vine? Dubios.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează