FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali știe deja următoarea mutare a Guvernului: „Să fie un echilibru în toate”

Gigi Becali vrea fani în Liga 1 +44   FOTO
Gigi Becali vrea fani în Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 07:14

Deși Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat marți că încă nu vor fi fani la meciurile din Liga 1 și nu știe când se vor relaxa măsurile impuse de Guvern, Gigi Becali e sigur că spectatorii vor fi în tribune în cel mai scurt timp.

Becali, patronul FCSB, s-a opus de la început ideii ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori, iar acum este sigur că Guvernul României va lua noi măsuri de relaxare, iar fanii vor fi pe stadion încă din etapa a doua din acest sezon.

„Pe data de 15 iunie vor fi alte relaxări şi vor fi spectatori. Părerea mea e că va fi ocupată 10 la sută din capacitate, adică 5.000 - 10.000 de spectatori pe Arena Naţională ar trebui să lase.

Încet-încet oamenii îşi vor da seama. Pe un stadion de 50.000 nu am voie să las 5.000? Să fie un echilibru în toate! Adică la spectacol laşi 500, dar pe stadion nu poţi?", a declarat Gigi Becali la AntenaSport.

VIDEO. Ionuț Stroe explică de ce fanii nu pot fi încă prezenți la meciuri

Citește mai multe știri despre FCSB

MApN nu se opune, dar CSA decide » Cum va putea fi blocată FCSB să evolueze pe stadionul Ghencea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
clujcampion
clujcampion  •  03 Iunie 2020, 11:00
Postat de ipse pe 03 Iunie 2020, 10:37

Mai bine sa scrie despre aberatiile ciobanului multimilionar decat sa citim aberatiile unui prostalau si amarat ca tine. Nu inteleg de ce nu te baneaza?!

Un fecesebist amarat vorbeste de prostalai? Pai bai amaratule, cuvantul prostalau a fost unventat cand a aprut fecesebe. Ar trebui sa apara pe emblema clubului :))))

n_au
n_au  •  03 Iunie 2020, 10:53
Postat de valdino pe 03 Iunie 2020, 10:21

Nea Gigi e bine informat :)) In etapa a doua dupa reluare fcfcsb joaca cumva acasa ? :)))

Acasa... la Voluntari. :)))

n_au
n_au  •  03 Iunie 2020, 10:51

Vrea banuti, vrea banuti... Numai ca FC FCSB nu mai are public. Cei 500 de copii care vin in peluza PRA-Mustata nu au nici aia 10 lei pt un bilet. De multe ori au intrat gratis... Iar restul spectatorilor nu vin fiindca nu sunt meciuri europene. Nu au pe cine vedea. Pt FC FCSB nu se deranjeaza nimeni. S-a vazut clar la TV - stadionul e gol. :)) Gigi viseaza 5000-10000 :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează