FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali este din nou optimist: "Totul a fost un semn, vreau să batem cu 2-0"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 19:10

Gigi Becali şi-a revenit după decizia ÎCCJ care l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare şi vrea un rezultat surpriză la Amsterdam.

Finanţatorul Stelei era extrem de supărat după decizia de ieri, dar astăzi a părut mult mai optimist, cu doar două zile înaintea meciului cu Ajax: "De fiecare dată cînd au fost greutăţi şi atacuri împotriva mea, Dumnezeu m-a ajutat, mi-a dat biruinţă. Sînt nişte semne, cred că vom scoate un rezultat bun.

Un 2-0 pentru Steaua m-ar alina complet, aş vrea să cîştigăm în Olanda. Vreau să cînt pe aeroport, să cînt Oda Bucuriei", a spus Becali la Fanatik Show.

Steaua joacă în deplasare cu Ajax, în 16-imile Europa League, joi seară de la 20:00, în direct pe DigiSport şi DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
titi54
titi54  •  13 Februarie 2013, 08:18

Semnul, este ca vei mai lua 2 ani de puscarie ,analfabetule; tie chiar nu-ti citeste nimeni mesajele astea din partea noastra???

kilimanjaro
kilimanjaro  •  12 Februarie 2013, 22:23

N-ar fi mai indicat sa cante Tu Sfanta Libertate , așa intr-un mediu mai intim, cu doar cativa prieteni in jur, cu Goarță șiș, Vasile mana lunga, Marin fachiru` si Dorel violatoru` ? :))))))))))))))))))))))))))))))

iulian099
iulian099  •  12 Februarie 2013, 20:45
Postat de us_24 pe 12 Februarie 2013, 20:36

vb prostii!e 17 Nentori Tirana din Albania, cum poti sa faci o asemenea gafa?:)))cateodata "ti se ia" sa le tot zici de rusinile traite de ei toti si iti vine sa le bagi cariciul in gura, toti o cauta si asteapta cu gura deschisa ca puii de grauri:)))

Corect, greseala mea, cum am putut sa pocesc numele acelei echipe, e mai rau decat daca as fi pocit numele barcelonei ! Cat despre ''performantele'' lor, eu astept fiecare an cu nerabdare si ei nu ma dezamagesc, OUT din primul tur, asta atunci cand se califica pt europa... 17 Nentori Tirana din Albania trebuie sa tin minte asta, mai exista echipa ?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează