FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali: "Eu spun că vom cîştiga Europa League. Vorbim la vară!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că nu va renunţa niciodată la club şi consideră că roş-albaştrii se pot lupta pentru a cîştiga Europa League în acest sezon.

"Nu am văzut nici un DVD, aşa cum spune Adrian Ilie. Nu ştiu de ce vorbeşte el, de ce-şi dă cu părerea? Chiar dacă mă uitam la DVD, nu dădeam raportul la nimeni. Sînt banii mei, fac totul pe investiţiile mele. Dacă am manageriat prost clubul, asta e.

Ceea ce va face Steaua în Europa League şi în campionatul intern în acest sezon demonstrează dacă sînt sau nu depăşit. Eu spun că vom cîştiga competiţia! Chiar dacă am prins un loc în Europa abia de pe locul 6, nu mă interesează atît de tare campionatul. Am vrut să aduc un manager la echipă, Dinu Gheorghe nu a venit, iar Mihai Stoica nu a fost dorit de Argăseală", a spus Becali la GSP TV.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (24)
 •  03 Septembrie 2009, 18:24

Mergeti si votat fecaloidul la presedentie caci am inteles ca virgula candideaza. Cum la-ti votat ptr.EURO ca oile dati navala si acum.

 •  03 Septembrie 2009, 18:16

AI SA O IEI (cupa) la dreapte ,la stinga,s.a.m.d. AI SA O IEI in mana AI SA O IEI cand o sa o iau eu AI SA O IEI cand vei fi destept adica la Sf. Asteapta

 •  03 Septembrie 2009, 08:05

zici tu ... faci tu ... mergi mai bine la oi !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează