FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face orice pentru a-l convinge pe Alex Pașcanu să vină la FCSB: „Îi aduc și părinții în țară. Îmi fac o fermă numai ca să îl iau!”

Alex Pașcanu
Alex Pașcanu

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 12:27

Alexandru Pașcanu (20 de ani) este dorit în continuare cu insistență de către Gigi Becali la FCSB, iar finanțatorul îl promite jucătorului că îi va aduce și părinții în țară.

Pentru fundașul central al lui Leicester City se luptă FCSB și CFR Cluj, iar condiția tânărului fotbalist ar fi să joace titular.

Becali încearcă să ia fața marii rivale apelând la latura emoțională.

„A vorbit și MM cu Alex Pașcanu. El negociază și cu CFR Cluj. Pune niște condiții… vrea să joace titular. Eu nu am negociat cu el, nu am vorbit cu el.

E băiat deștept. Îmi place de el. Dacă semnează cu Steaua, nu îi mai las pe părinții lui să muncească la fermă. La revedere! Îi aduc și pe ei în țară. Îmi fac o fermă numai ca să îl iau pe Pașcanu!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Părinții lui Alex Pașcanu s-au mutat în Anglia la începutul anilor 2000, iar după ce și-au găsit loc de muncă i-au adus pe Alex și pe sora lui.

„Sunt foarte mândru de părinții mei, nu are de ce să îmi fie rușine. Știu câte sacrificii au făcut pentru mine, iar asta ma motivează în plus să am de ce să trag, să pot să îi ajut și eu. Ai mei muncesc la o fermă de căpșuni de aproape 20 de ani. Sper ca într-o zi să pot să îi scot de acolo. E o viață grea, au făcut multe sacrificii pentru mine și as vrea să îi răsplătesc”, a povestit jucătorul pentru Pro TV în octombrie 2018.

Pentru a completa apărarea, Gigi Becali îi vrea pe Bradley de Nooijer (21 de ani) și Florin Ștefan (23 de ani).

„Iau și fundaș stânga, dar s-a sucit Gică. E vorba de De Nooijer. Nu mă mai grăbesc să iau. Și Florin Ștefan este o opțiune. Vreau să lucrez încet, cu răbdare. Gică are alte oferte acum pentru De Nooijer și dacă nu îl dă acolo, atunci mi-l dă mie. Era vorba de 500.000 de euro, iar acum Gică mi-a zis că are negocieri cu altcineva. Dacă o să pice transferul acela, atunci îl iau eu”, a mai spus Gigi Becali.

BURSA TRANSFERURILOR

fcsb FCSB

Antrenor: Bogdan Andone (nou)
Veniri: Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Claudiu Belu (Astra), Darius Olaru (Gaz Metan), Daniel Benzar, Gabriel Simion, Ianis Stoica (reveniți după împrumut Dunărea Călărași), Niga (revenit de la Hermannstadt), Horșia (revenit de la Clinceni), Ionuț Vînă (Viitorul), Thierry Moutinho (CFR Cluj)
Plecări: Florentin Matei (contract reziliat), Filipe Teixeira (final de contract), Raul Rusescu (contract reziliat), G. Simion (împrumut Astra), Romario Benzar (Lecce),  Ovidiu Horșia (împrumutat la Poli Iași), Adrian Stoian (contract reziliat), Junior Morais (Gaziantep Gazişehir), Vlad Mihalcea (FC Voluntari)

VEZI ȘI:

Ionuț Vînă, prima reacție după transferul la FCSB: „Nu trebuia să mă convingă Tănase ”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
0kay
0kay  •  11 Iulie 2019, 21:01

Stana ai jiji , ferma iti mai lipsea :))). Unde nu i cap , e vai de fcsb.

depeche
depeche  •  11 Iulie 2019, 17:18

" Îmi fac o fermă numai ca să îl iau pe Pașcanu!”" Ca sa aiba familia unde sa lucreze... al ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

niculae.c
niculae.c  •  11 Iulie 2019, 15:16

Jigneşte cum respiră ciobanul ăsta fără minte. I-auzi: cică-şi ia o fermă. Şi-o ia lui însuşi să nu rămână cumva părinţii lui Paşcanu fără stăpân! Ce poate fi mai josnic?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează