FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali are un nou „client” la FCSB! Își varsă furia pe el: din titular și integralist a ajuns rezervă

Gigi Becali are un nou „client” la FCSB
Gigi Becali are un nou „client” la FCSB

Articol de , , - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 07:03 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 14:17

Mijlocaşul Darius Olaru (23 de ani) a fost lăsat rezervă la disputa cu dintre FCSB și Voluntari, după ce cu Viitorul a fost scos de patron la pauză, spre nemulţumirea managerului Mihai Stoica.

Adrian Petre, intrat pe lista neagră a lui Becali, a fost împrumutat în vara trecută. A plecat el şi locul în lotul indezirabililor a fost preluat de Sergiu Buş. Şi el e istorie pentru FCSB, după ce sud-coreeni de la Seongnam l-au cumpărat cu 450.000 de dolari!

Lista „clienţilor" lui Gigi Becali a rămas iarăși goală, dar după cum au arătat evenimentele la meciurile susţinute de FCSB în 2021, patronul pare să aibă un nou pretendentent. Numele lui: Darius Olaru!

BecalI l-a scos pe Olaru și l-a lăsat pe bancă

Fotbalistul adus de la Mediaş, cu prestaţii apreciate în acest sezon, l-a enervat pe Becali mai ales la meciul de la Ovidiu, cu Viitorul. La pauză, patronul i-a anunţat telefonic pe cei de la echipă să-l lase la vestiare, lucru care foarte probabil a determinat reacţia nervoasă pe care Mihai Stoica a avut-o, imagini surprinse de Telekom Sport: a aruncat cu telefonul după ce a ascultat ce i s-a transmis. Darius Olaru a fost schimbat cu Buziuc!

Darius Olaru mai fusese rezervă de 4 luni

Mai mult, după acel joc, Becali a cerut ca Olaru să fie lăsat rezervă la confruntarea cu Voluntari, lucru care s-a şi întâmplat. E o postură cu care Darius nu s-a mai întâlnit în ultimele luni. De fapt, precedentele situaţii în care s-a aflat în postura de rezervă s-au petrecut în septembrie, când FCSB a pierdut de fiecare dată: 1-2 la Voluntari şi 2-5 la Iaşi, la cel din urmă, Olaru fiind, la fel ca alţi colegi de-ai săi, abia refăcut după ce se infectase cu coronavirus.

600.000 de euroa costat-o pe FCSB achiziţionarea lui Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaş

2 milioane de euroe valoarea la care Olaru e cotat de transfermarkt, dublu faţă de aprilie 2020

Ce argument minciună a primit jucătorul: a fost odihnit  😂

Mijlocaşul lui FCSB a fost chestionat la finalul partidei cu Voluntari cum a primit vestea că nu va evolua ca titular. Răspunsul lui a dezvăluit ce explicaţii i-au fost oferite de Toni Petrea.

„Am discutat înainte de meci cu antrenorul, care mi-a explicat că trebuie să mă odihnească pentru că sunt multe meciuri în această perioadă", a declarat Olaru. De fapt, argumentul lui Petrea nu e susţinut de realitate. Dintre jucătorii ofensivi, de bază, pe care FCSB îi folosise în primele două etape din 2021, Olaru bifase cele mai puţine minute. Şi fix el a fost cel care, conform antrenorului, a trebuit să fie odihnit.

JucătorMinute în primele 2 etape din 2021Statut la meciul cu Voluntari
Olaru119rezervă, a jucat 45 de minute
Oct. Popescu158titular, a jucat 45 de minute
Man 180titular, a jucat 90 de minute
Fl. Tănase180titular, a jucat 90 de minute
Fl. Coman180titular, a jucat 90 de minute

Darius Olaru, drumul scurt de la titular şi integralist la rezervă!

În toamnă, Olaru nu doar că era nelipsit din primul „11", dar ajunsese, începând din luna decembrie, să bifeze meci de meci ca integralist. Inclusiv în meciurile tari, cu CFR, Craiova, Sepsi. Singura partidă în care părăsise terenul înainte de final a fost deplasarea de la Mediaş, dar atunci s-a acidentat şi a fost schimbat după 52 de minute, după ce avusese o prestaţie remarcabilă: marcase două goluri. Anul 2021 îl începe într-o continuă alunecare.

  • Gaz Metan - FCSB 2-3: titular (52 de minute)*
  • FCSB - UTA 3-0: integralist
  • CFR - FCSB 2-0: integralist
  • Craiova - FCSB 0-2: integralist
  • FCSB - Sepsi 1-1: integralist
  • FCSB - Asta 3-0: titular (74 minute)
  • Viitorul - FCSB 2-2: titular )45 minute)
  • FCSB - Voluntari 2-1: rezervă ( 45 minute)
    * minut în care s-a accidentat

VIDEO Toni Petrea, antrenor FCSB: „Suntem un grup unit. O familie!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Sergiu Buș a plecat de la FCSB și îi recomandă un atacant fostei echipe: „Sigur, Steaua poate juca și așa”

Gigi Becali, ironizat în direct la TV: „Dennis Man să nu mai dea goluri, riscă să nu se mai transfere”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (36)
shagrath_d.b_
shagrath_d.b_  •  25 Ianuarie 2021, 13:50

Domnule Craitoiu asa se scrie la dvs la Bailesti "Versă" ...ce inseamna asta ??

shagrath_d.b_
shagrath_d.b_  •  25 Ianuarie 2021, 13:46

Intreaba un prieten cum se scrie corect 'VARSĂ " Eu i-am zis ca se scrie VERSĂ =))))) sau VARŹĂ mai nou dupa cei 3 de la gsp

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Ianuarie 2021, 12:09

Va zic eu de unde i se trage. Dupa meciul de la Viitorul, la flash interviu, pe Olaru l-a pufnit rasul cand a repetat explicatia pe care i-a dat-o Petrea, aia cu odihnitul. Probabil Jiji a vazut ca baiatul s-a prins si a zis sa-i dea o lectie.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează