FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Gigi Becali revine în forță la butoane » 4 schimbări în primul „11” pentru meciul cu Farul, dintre care 3 dictate de patronul FCSB

Omrani are două goluri și două pase decisive în 12 apariții în tricoul roș-albastru // FOTO Facebook +6   FOTO
Omrani are două goluri și două pase decisive în 12 apariții în tricoul roș-albastru // FOTO Facebook

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 07:05 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 12:18

Prestația mediocră din partida a celor de la FCSB cu Hermannstadt (1-0) l-a făcut pe Gigi Becali să ia măsuri pentru jocul cu Farul, unul ce-o poate aduce pe FCSB la un singur punct de constănțeni. Sorescu, Miculescu, Compagno și Radunovici ies din echipă, doar în cazul ultimului fiind o decizie provocată de suspendare.

  • FCSB - Farul se joacă duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Meciul cu Hermannstadt, câștigat chinuit de FCSB, 1-0, lasă multe victime în urmă. În afara lui Sorescu, aflat la debut la Sibiu, dar cu o prestație mediocră, alți doi jucători importanți sar din schemă după un singur joc.

Mai exact, Compagno, golgheterul echipei și al SuperLigii, a ieșit din grațiile patronului în doar 45 de minute în 2023. Nici David Miculescu, forțat pe două posturi în primul joc oficial al anului, dar cu o prestație jalnică, nu va mai juca din primul minut cu Farul.

Golul de 3 puncte marcat de Omrani l-a convins pe Gigi Becali că trebuie să-i ofere mai multe șanse fotbalistului cu 5 titluri la CFR Cluj: „Deian Sorescu deocamdată nu mi-a plăcut. Era altfel, așa știam eu, probabil are nevoie de adaptare. Îl așteptăm, mai e timp pentru el. Omrani e normal să joace acum titular. Gata cu Compagno! Și-a revenit Omrani, nu mai e cum era la început, când a venit, când se lovea mingea de el".

A jucat 5 ani la Steaua și spune: „FCSB ar trebui lăsată în Ghencea. Poate și noi”
STEAUA
A jucat 5 ani la Steaua și spune: „FCSB ar trebui lăsată în Ghencea. Poate și noi”

Gigi Becali: „Să intre Cordea!"

Notat cu 3 în Gazeta Sporturilor, cel mai slab de pe teren, Miculescu va sări și el din echipa lui Mihai Pintilii. Printre titulari reapare Cordea, foarte aproape de o plecare de la FCSB în această iarnă. 

Nici el n-a impresionat cu Hermannstadt, însă a fost unul dintre „motoarele" echipei în 2022: "Și Miculescu o să fie schimbat, gata, acum o să intre Cordea. La Steaua așa este. Când intri, trebuie să joci bine. Ce a zis și Pintilii după meci, nu e timp de așteptare". 

De fapt, cifrele lui Miculescu la FCSB sunt mult sub cele de la UTA. În 19 partide de Liga 1 a marcat de doar două ori și a oferit o singură pasă de gol.

Cordea, Omrani, Crețu nu-s singurii care vor intra în primul „11" cu Farul. Pe teren va apărea și Alexandru Pantea (19 ani), cu 18 apariții în acest sezon în toate competițiile. Acesta îi va lua locul lui Risto Radunovici, suspendat după cartonașul galben primit la Sibiu.

Posesia rămâne obsesia

Deși i s-a demonstrat în suficiente rânduri că nu doar posesia câștigă un meci, patronul FCSB a rămas fidel dorinței ca echipa sa să aibă mingea mai mult timp decât adversarul. 

Și pentru Pintilii este valabilă aceeași „placă", indiferent de rezultatele pe care echipa le are: „Cât timp mingea e la mine, nu mă supăr, chiar dacă fac egal, 1-1 sau 0-0. A fost mingea la mine cu Hermannstadt? Da! Atunci nu mă supăr. N-am avut emoții". 

Cum ar putea arăta FCSB cu Farul: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Am fost la 21 de puncte de primul loc, acum suntem la 6, e mare lucru. Din punct de vedere valoric, noi suntem primii, cei mai buni. Și CFR e puternică, cu ea ne batem pentru titlu 

- Gigi Becali, patron FCSB

1,7 milioane de euroa plătit Gigi Becali în contul transferului lui Miculescu de la UTA, cea mai scumpă a achiziție a FCSB-ului în această stagiune. Compagno, adus de la FCU Craiova, a costat 1,5 milioane de euro

VIDEO. Match Preview FCSB - Farul. Echipa lui Gică Hagi s-a impus în tur cu 3-1

Citește și: 

Helmuth Duckadam sare în apărarea lui Mihai Pintilii: „Cred că Burchel vrea să-și facă imagine pe spatele lui”

Cale liberă pentru despărțirea de FCSB: „Îl cred, discutăm! Dacă are oferte, poate să plece”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
Hcm27
Hcm27  •  27 Ianuarie 2023, 09:36
Postat de guimaraes1.0 pe 26 Ianuarie 2023, 20:45

Nu mai visa la locul 1d istrusule.tu si discernamantul egal 2 planuri paralele.

Care,din păcate pentru tine,se pot intersecta(unii)printr-o dreapta.La tine în caput,însă nu prea

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  26 Ianuarie 2023, 20:45
Postat de Hcm27 pe 26 Ianuarie 2023, 19:04

Pentru cei fără discernământ,ca tine!

Nu mai visa la locul 1d istrusule.tu si discernamantul egal 2 planuri paralele.

Hcm27
Hcm27  •  26 Ianuarie 2023, 19:04
Postat de guimaraes1.0 pe 26 Ianuarie 2023, 16:24

Ba prostule de ce ai mentionat si locul 1 care va e inaccesibil de 7 ani?auzi la el locurile 1-2... trebuia sa scrii locul 2 si atat.locul 1 a fost ceva trecator de cate o etapa sau doua ce e la final conteaza hasceprost27.

Pentru cei fără discernământ,ca tine!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează