FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a pus pe schimbări importante la FCSB în plin campionat

Articol de , - Publicat marti, 27 iulie 2021 08:36 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 09:20

Tănase și Moruțan ar putea pleca dacă patronul obține suma dorită, Vinicius e gata să înceapă pregătirile la Berceni, iar Miculescu poate ajunge la București de la Arad.

Golgeterul Ligii 1 din sezonul trecut, Florin Tănase, se tot chinuie să plece de la FCSB. Pentru a-l recompensa pentru evoluțiile avute, dar și de teama că l-ar putea pierde gratis în cele din urmă, Becali a mai scăzut pretențiile cu 500.000 de euro, noul preț al lui „Tase" fiind 4,5 milioane de euro.

Nu la fel de înțelegător e Gigi în ceea ce-l privește pe Moruțan. Galatasaray a pus pe masă 8 milioane de euro, dar propunerea turcilor e departe de ce-și dorește patronul FCSB. „Fără 15 milioane nu pleacă!", a spus clar Becali.

Impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, și-ar dori să se facă transferul: „Există interes, asta e cert. Domnul Becali își dorește undeva la 15 milioane de euro. Moruțan e tentat să plece, Galata e un club mare, o echipă foarte iubită, cu fani extraordinari, ar fi un avantaj pentru el și prezența lui Cicâldău acolo".

FCSB a pus ochii pe un puști de la Arad: David Miculescu

Și cum Becali s-ar umple de bani dacă i-ar ceda pe Tănase și Moruțan, omul de afaceri vrea să aducă și întăriri. 

În afară de Paulo Vinicius, deja acontat pentru compartimentul defensiv, patronul FCSB vrea să întărească și atacul. Și a pus ochii pe David Miculescu, 20 de ani, de la UTA, fotbalist pe care arădenii cer un milion de euro și procent dintr-un viitor transfer!

Gigi a demarat deja negocierile pentru transferul lui David, un fotbalist ofensiv cu un fizic impresionant. Măsoară 1,91 metri, dar are o deplasare excelentă pentru această înălțime. 

„E înalt, arată bine. Ăsta, David, așa îi zic eu, este foarte frumos, înalt, slăbuț, are alură de fotbalist. Aleargă foarte frumos. De acum 6 luni, chiar un an, am vrut să îl iau. Acum am acționat. Cred că sunt șanse să îl iau. El mai are încă un an și jumătate contract. Dacă nu mi-l dau acum, o să piardă banii", a spus Becali, la Pro X. 

Mă gândesc doar să facem o echipă puternică, ca să ne putem bate cu echipele mari, să ajungem în grupele Champions League anul viitor. De asta e frumos fotbalul, să ai bucuria că ai jucat cu Real Madrid, cu Barcelona, cu Manchester United. Măcar să joci cu ele, nu să câștigi, să fie stadionul plin. Am trăit asta, dar am uitat cum e. Acum vreau să revin. Cum au fost trăirile cu Villarreal, cu Ajax, cu Valencia. Vreau să fac asta pentru oameni 
- Gigi Becali, patron FCSB

Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aş dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aş dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene
 - Florin Tănase, atacant FCSB

M-aș bucura foarte tare să ajung la Galatasaray. Și, ca să fac și eu o glumă, am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin 
- Olimpiu Moruțan, mijlocaș FCSB

FCSB l-a rezolvat pe Vinicius

Paulo Vinicius, care va împlini 37 de ani în luna august, este noul jucător al viceampioanei, patronul făcând anunțul: „L-am adus pe Vinicius. Nici Crețu, nici Vucur nu dau cu capul. Până nu găsesc unul care să dea cu capul, nu mă opresc! Când iei unul liber, te mai interesează dacă mai poate? Riști 180.000 de euro. Trebuie să avem lot mare ca să facem față. Probabil că vor juca Vinicius cu Alex Crețu fundași centrali. 

Becali a anunțat că Vinicius va semna un contract pe un sezon, urmând să aibă un salariu lunar de 15.000 de euro.

VIDEO Vasile Maftei: „Vinicius va fi mai expus la FCSB decât la CFR Cluj”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, schimbare radicală de strategie la FCSB: „Am decăzut prea mult! Vreau să fac asta pentru oameni”

Unde se văd la TV meciurile lui FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova și Sepsi din cupele europene » Programul complet

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
doar..titi
doar..titi  •  28 Iulie 2021, 02:44
Postat de siriussirius pe 27 Iulie 2021, 10:38

Se pare ca gigi isi schmba mentalitatea,si asta ii de bine,numai asa satisface si suporterii si se umple cu adevarat de bani,pe el il intereseaza doar banii iar pe suporteri performanta,si-a dat si el seama probabil ca facindu-si o echipa putetnica cistigind campionatul si intrind in grupe poate cistiga mult mai multi bani dar si vinzind in acelasi timp,si vor fi si supoterii multumiti.

problema e ca ciobanu nu intelege ca unui tanar chiar daca are valoare ii trebuiesc macar doi trei ani ca sa ajunga cat de cat vandabil!!! or in momentul ala (dupa doi/trei ani... atunci trebuie sa arate ca-i patron!! pentru ca in timpul asta, jucatorul se foloseste de club iar cand vine vremea ca si clubul sa se foloseasca de jucator pentru performante(campionat, cupe europene) ciobanu il vinde din prostiei si lacomie - vezicazul man, ca daca-l tinea eram campioni... si nu-l oprea nimeni sa-l vanda acum!!! asa si cu morutan!!

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  27 Iulie 2021, 15:21

Don Gigi s-a pus pe schimbari la FCSB. Normal ca acum s-a impacat cu arbitrul Istvan pentru ca l-a scapat de 2 11m in meciul cu CSU, asta chiar daca CSU nu merita nu victoria ci chiar sa nu calce pe la Bucuresti dupa cum s-a comportat. Nu inteleg insa de ce presa si TV-urile trec muteste peste aceste fapte de joc. Cumva sa nu se supere don Gigi?! Sau suporterii lui don Gigi?!

cornelcc
cornelcc  •  27 Iulie 2021, 14:58
Postat de Andrei Ionescu pe 27 Iulie 2021, 10:02

Eu am spus de mai multe ori că pentru Becali fotbalul e o fabrică de bani. El e pe plus. Pescuiește copii talentați din România și peste câțiva ani ii vinde pe bani mulți. El nu are tangență cu fotbalul,nu a dat in minge până a luat Steaua,***. E un geambas de succes. Mai e și antrenor,dar de eșec. El nu e un om rău, dar nu as lucra cu el sub nicio formă. I-as spune clar; eu sunt antrenorul, eu antrenez , eu stabilesc strategia jocurilor,eu fac schimbările. Tu Gigi ai alte treburi si nu interferezi cu mine la echipă. In aceste condiții as veni la FCSB.

Ce noroc pe noi ca ne spui exact ce ne spune si jiji de ani de zile, ca el vrea sa fac bani din fotbal! Si norocul lui jiji ca nu te-a ofertat inca, altfel se lovea de un refuz categoric si cadea in depresie, ii dadea FCSB = STEAUA lui talpica si traiati si voi fericiti!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează