FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a reacționat Becali când a văzut oferta pentru un jucător: „E gunoi să îl dau în rate? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 10:48 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 11:51

Gigi Becali, patronul de la FCSB, susține că a avut o ofertă de 550.000 de euro pentru Ianis Stoica, dar l-a deranjat abordarea "cumpărătorilor".

Patronul roș-albaștrilor a refuzat instant oferta, deoarece echipa care dorea îl transfere pe Stoica voia să plătească suma de transfer în 3 rate.

Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”
GSP Live
Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”

Gigi Becali: „Ce, e gunoi să îl dau în rate?”

„Ianis Stoica e la echipa a doua. Pentru el am primit o ofertă de 550.000 de euro. Au zis că dau banii in trei rate. Bă, sunteți nebuni? E un gunoi să îl las să plece in rate? Ce sunt, mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar. Vorbim de 550.000 de euro în rate?!

Ianis e acum la echipa a doua. Sunt 8 jucători la echipa a doua, vor juca în cupă, nu băgăm titularii (n.r. e vorba despre meciul Botoșani - FCSB, în Cupă, pe 8 decembrie). Îi vom da ocazia lui Iftime să câștige și el, să bea o șampanie”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali, în noiembrie: „Pe Ianis Stoica l-am dat la U Cluj”

Pe 22 noiembrie, Gigi Becali anunța că l-a cedat sub formă de împrumut pe Ianis Stoica la U Cluj, însă nu oferit detalii suplimentare la acel moment.

„Pe Ianis Stoica l-am dat la Cluj. E bine să joace, n-avea loc. Îi avem pe Omrani, pe Compagno, pe Miculescu, pe care eu îl văd mai mult ca atacant. Atunci, am zis că e mai bine să îl las pe Ianis să joace”, a declarat Becali la Pro Arena.

Citește și:

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”

Leo Strizu, între penibil și șocant: l-a remarcat pe Miculescu pentru prima repriză, deși a intrat pe teren în minutul 65! + „Colaborez și cu Pinti, și cu ...zi, că-mi scapă numele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
zorrozabal
zorrozabal  •  02 Decembrie 2022, 16:50

Bre nea GG,un makidon de-al vostru-medic de familie- era dezamagit ***,de...5000 de pui de...gaina!Cum s-ar zice...o gainarie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  02 Decembrie 2022, 16:49

Bre nea GG,un makidon de-al vostru-medic de familie- era dezamagit ***de...5000 de pui de...gaina!Cum s-ar zice...o gainarie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valsword
valsword  •  02 Decembrie 2022, 15:40
Postat de 1ianuarie pe 02 Decembrie 2022, 15:04

Uite bre, contribui și eu la contoarul comentariilor în ceea ce îl privește pe idolul tău. Ești mulțumit, e mai cald acum în casă, curge mai multă apă caldă, te iubește mai mult nevasta?!? Sper că nu postezi din spitalul de boli psihice!!! Asta în cazul în care nu ești MM.

1) Ciobanul nu este idolul meu asa cum spui tu. 2) Eu nu am jignit pe nimeni.Ar fi foarte usor sa incep si eu cu mistouri ieftine la adresa ta, gen" postarea din spitalul de boli psihice" dar nu am sa fac asta.3) Nu am facut decat sa descriu exact ce se intampla fie ca iti convine sau nu.In rest postarea ta arata doar frustrare si zero argumente :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează