FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, avertisment pentru două dintre vedetele de la FCSB: „Ei au o mare problemă”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a avertizat pe Andrei Cordea și Andrea Compagno.
Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a avertizat pe Andrei Cordea și Andrea Compagno.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 11:14 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 12:39

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a avertizat pe Andrei Cordea și Andrea Compagno.

Patronul roș-albaștrilor consideră că Omrani și Miculescu sunt în formă și îi pot scoate din primul 11 pe Compagno, respectiv Cordea.

Cum a reacționat Becali când a văzut oferta pentru un jucător: „E gunoi să îl dau în rate? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar”
FCSB
Cum a reacționat Becali când a văzut oferta pentru un jucător: „E gunoi să îl dau în rate? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar”

Gigi Becali: „Compagno și Cordea să aibă grijă”

„La ora asta, obiectivul e să terminăm anul pe locul 3. Asta înseamnă să câștigăm toate meciurile de anul ăsta. Nu sunt mulțumit de joc. Vreau victorii clare, să nu se apropie adversarul de poartă. 

Oaidă e foarte bun și cred că e folositor, dar să joace puțin mai repede. Cordea e foarte bun unu la unu, dar e obișnuit să facă doar așa. El face asta și la mijlocul terenului. 

Suntem prea lenți. Viteza de joc e prea mică în drepta. În stânga e bine. Dacă jucam în viteză și pe dreapta, băteam 5-2, 6-2. 

Oaidă și Cordea au încetinit jocul. Ei trebuie să paseze mai repede. Nu mă apuc acum să zic de Crețu, e jucător de 30 de ani. Eu zic de cei de la care am pretenții. 

Cordea și Compagno au o mare problemă. Ei au concurenți. În Omrani am văzut deja un alt jucător. A jucat foarte repede, e cel pe care l-am dorit tot timpul. Și Cordea are o mare problemă. Miculescu a intrat și s-a văzut”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Andrea Compagno, declarații după FC Botoșani - FCSB 2-3: „Echipa merge bine cu noul antrenor”

Citește și:

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”

Leo Strizu, între penibil și șocant: l-a remarcat pe Miculescu pentru prima repriză, deși a intrat pe teren în minutul 65! + „Colaborez și cu Pinti, și cu ...zi, că-mi scapă numele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  02 Decembrie 2022, 21:44

Cordea e incet iar baiatul ala de la Arad este spirt nu alta.

istet10
istet10  •  02 Decembrie 2022, 21:42
Postat de Mache pe 02 Decembrie 2022, 13:30

Becali trebuie să distrugă iar pentru că echipa incepe sa joace. Sa vada cate goluri are Cordea si Andreea și ce statistici au. Cred sincer ca are probleme de sănătate.

Are probleme de bun simt. L-a pierdut.

rantboom
rantboom  •  02 Decembrie 2022, 16:34
Postat de vasileroaita pe 02 Decembrie 2022, 14:08

Inteligentule, pentru tine Ardealul este străinătate?!? Tu ori ești prost, ori ești gigist! Mă rog, e totuna...

ce ardeal bah pro99stule ca tu ai ip de strainatate. esti un *** de peste 50 de ani care nu are familie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează