FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dă cărțile pe față despre relația cu Anamaria Prodan și Reghecampf: „Era singura femeie care călca la Palat. Dar a stricat tot”

Anamaria Prodan și Gigi Becali, foto: GSP +49   FOTO
Anamaria Prodan și Gigi Becali, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 14:15 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 15:41

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre perioada în care Laurențiu Reghecampf era antrenor la FCSB, iar Anamaria Prodan impresaria cei mai mulți dintre jucători.

Omul de afaceri susține că Anamaria Prodan nu a avut niciun rol în numirea lui Reghecampf la FCSB, în 2012, și că ea s-a implicat doar când antrenorul și-a negociat plecarea de la club. În plus, Gigi Becali a vorbit și despre cum era relația cu impresara, înainte de a se certa.

Poza cu Anamaria Prodan care l-a deranjat pe șeicul lui Reghecampf: „Pentru noi acela e un simbol, să nu mai facă fotografii de genul ăsta!”
RELAȚIE
Poza cu Anamaria Prodan care l-a deranjat pe șeicul lui Reghecampf: „Pentru noi acela e un simbol, să nu mai facă fotografii de genul ăsta!”

Gigi Becali, detalii despre implicarea avută de Anamaria Prodan la FCSB

„Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus singur, prin rezultate. Nu o spun cu răutate, dar ea a avut zero impact la instalarea lui Reghecampf. El reușise la Snagov și Chiajna și de aceea l-am pus.

Anamaria știe fotbal și are o charismă și o simpatie ale ei. Știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar după aceea strică. Eu o simpatizam. Ce, călca vreodată vreo femeie la mine la palat? Doar ea venea. I-am zis lui Reghe «Bă, spune-i să nu mai vină». Râdeam cu ea, glumeam. Bine, a spus după aia că eu mă uitam la ea, că spuneam «Ce frumoasă e, ce fizic are». Nu mă interesa pe mine... Putea să fie fie Brigitte Bardot. 

Am simpatizat-o, nu am iubit-o.  Eu iubesc doar femeile care sunt cu Hristos, care sunt călugărițe. Nu iubești orice femeie. Iubesc o femeie cu care mă împărtășesc. Nu o iubeam pe Ana, o simpatizam. Dar ea a stricat tot. De ce? Dacă nu strica, era bine.

Ea nu avut niciun merit în venirea lui Reghe. Îl voiam eu pentru că a demonstrat că merită. Nici MM Stoica nu poate să mă influențeze.

E adevărat că a negociat ea clauza. În loc de 1 milion de euro, Reghe a dat 800.000 de euro ca să plece. A doua oară când a plecat Reghe, a venit ea și m-a întrebat «Câți bani vrei să-ți dau ca mi-l lași pe Reghe?». 

Eu am zis «Bă, am făcut destule cu el, am câștigat. Îl las gratis. Nu mai vreau niciun ban». Nu am cerut. Puteam să cer 3-400.000 de euro. Am zis «Băi, Ana, nu îți cer niciun ban». Probabil că ea, dacă se comportă așa, era impresarul lui, se înțelegeau. Normal că s-a pronunțat așa. Dar la venirea lui a contribuit doar Reghe, prin valoarea lui”. a declarat Gigi Becali la ProX.

+45 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan: „Reghe l-a băgat pe Man în teren cu forța, în ciuda ordinelor lui Becali”

Citește și: 

Concluzia lui Gigi Becali după CFR Cluj - Rapid: „Acum sunt convins” » Ce face dacă echipa nu merge în cupele europene

Gigi Becali face declarații aiuritoare: „Keșeru nu mai poate juca la nivel înalt pentru că s-a vaccinat! De asta și jucătorii lui CFR Cluj dormeau pe teren cu Rapid”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
173119800948796
George Nelu  •  22 Februarie 2022, 19:05
Postat de snooker pe 21 Februarie 2022, 18:57

L-ai uitat pe Vintilache, cel mai cel dintre toti.

Stan, Cartu si alti.

steaualiga1
steaualiga1  •  22 Februarie 2022, 15:38

are perfecta dreptate gigi...

freddy
freddy  •  21 Februarie 2022, 22:13

Iată că geniile de la gsp au reușit sa împace și capra și varza. Au făcut un 2 în 1. Un articol despre cioban *** Maxim de impact! Felicitări domnilor. Sunteți praf!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează