FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a săturat! 500.000 € pregătiți pentru a-și îndeplini planul

Gigi Becali vrea VAR în Liga 1
Gigi Becali vrea VAR în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 12:58 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 12:58

Mihai Stoica, managerul celor de la FCS, a dezvăluit că Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, era gata să dea 500.000 de euro pentru ca în Liga 1 să se implementeze sistemul VAR cât mai repede.

După ce a acuzat în mai multe rânduri arbitrajele din Liga 1, Becali ar fi fost dispus să plătească singur toată suma necesară introducerii VAR în fotbalul românesc.

Mihai Stoica: „Gigi Becali voia să plătească pentru VAR”

„Gigi s-a oferit să plătească el arbitrajul video, doar ca să se implementeze mai repede. Vă imaginați... Noi discutăm că am putea avea VAR în play-off-ul sezonului viitor. De ce să nu avem când începe campionatul? Nu se vrea! 

Ce e așa o mare problema?! Cât training îți trebuie? Nu se vrea! Cât training îți trebuie ca un arbitru să se uite la televizor și să spună «Aici decide tu dacă e fault sau nu» sau «I-a spart nasul lui Vașvari și îi curge sânge. Te uiți și tu, Chivulete, sau ți se face rău când vezi sânge?».

Băi oameni buni, Gigi voia să plătească implementarea VAR-ului pentru toată lumea. Nu putea să plătească arbitrii”, a spus MM Stoica în live-ul de pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

GSP răspunde celor mai importante întrebări în legătură cu arbitrajul video: când și cum va fi implementat și de ce costă 500.000 de euro?
LIGA 1
GSP răspunde celor mai importante întrebări în legătură cu arbitrajul video: când și cum va fi implementat și de ce costă 500.000 de euro?

VAR în Liga 1: 500.000 de euro

Costul implementării Arbitrajului Video în Liga 1 este de 500.000 de euro. Suma se va împărți între FRF și LPF, conform acordului agreat la ultima discuție, deși, inițial, Liga anunțase că ar fi ilegal să finanțeze și ea instruirea arbitrilor pentru VAR

Termenul e clar, asumat de ambele parți: începutul play-off-ului şi al play-out-ului sezonului următor a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pe 27 aprilie

Gigi Becali, declarații controversate și atacuri

În ultima perioadă, patronul FCSB a lansat o serie de declarații extrem de dure la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, dar și la adresa arbitrilor.

Dacă lui Tănase îi rup picioarele prin careu, să nu dea penalty ca să ia CFR Cluj titlul! Acesta este adevărul! Nu cred că de vină sunt arbitrii! Dracii i-au întunecat mintea lui Istvan Kovacs. La fel, dracii i-au întunecat mintea lui Iulian Călin. Doar dracii pot fac așa ceva. Eu nu am văzut așa ceva de când mama m-a făcut. Dracii din mintea arbitrilor le-au recuperat punctele. Dacă Istvan Kovacs e om, nu putea face așa ceva! Dracii i-au înnebunit capul și mintea! Doar un drac poate gândi așa ceva, doar ei gândesc lucrurile invers. Arbitrii mai greșeau, dar eu acum lupt și cu dracii. Trebuie să bag rugăciune multă pentru ca dracii să nu le întunece mintea arbitirlor. Noi, FCSB, luptăm cu echipa adversă și cu dracii.

Nu e lipsă de valoare la Călin!. L-a pus dracu'! Păi cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol, dar el a scos mingea din plasă. Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu'! Tu crezi că Istvan Kovacs a făcut acolo (n.r. - la Hermannstadt - FCSB 1-0) pentru că așa a vrut el?

Dar aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi? Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii şi asta e.

O să fie toată lumea pentru CFR. Corupție nu mai există. Există ordine. Niciun arbitru nu mai ia șpagă. Nu mai există corupție în fotbal, nu mai e mită. Sunt stăpânii sus, care le dau direcție. Kovacs ne-a furat cu CFR, după aia a vrut să ne mai pârlească o dată cu Viitorul.

Vor să arate că «Noi suntem stăpânii și facem ce vrem!» Nu avem ce să facem! Ei stăpânesc. Să facă Domnul dreptate! Ce a făcut Kovacs la meciurile cu CFR și cu Viitorul nu cred că el a vrut. Dracii l-au pus! Un om nu poate face așa ceva. Poate acum îl luminează Dumnezeu și poate arbitrează bine.

Burleanu face ce vrea la FRF! Văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională!

 

VIDEO Gabi Manu: „Dacă ia titlul, Toni Petrea va închide gura multor oameni!” » Argumentele în favoarea antrenorului de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Sepsi, primă uriașă pentru meciul cu FCSB » Cât ar încasa covăsnenii în cazul unei victorii

Ce mesaj le-a transmis Toni Petrea fotbaliștilor de la FCSB: „Așa suntem campioni!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
parpalache
parpalache  •  16 Mai 2021, 19:02

Da dragi tovarasi!MM nu minte(cand doarme)!Iar „nea GG”va da inca „un milioon”,ca VAR-ul ala sa fie un VAR... asa mai„special”!Adica sa dea solutii...favorabile numai pentru fcsb!Da ce credeati voi?He he he!Cuum?Ca asa va fi?Cum domle?Ca tot el va numi si arbitrii judecatori?!!!Asa care va sa zica!!! Smecher„nea GG”!

persanu
persanu  •  16 Mai 2021, 16:53

500.000 de euro ii gasea la orice companie romaneasca de bere de exemplu care la fiecare oprire pentru Var sa aiba un spot de 5 secunde ... sau poate nu bere , altceva. Am zis bere deoarece marea majoritate a oamenilor care urmaresc fotbalul mai beau si alcol ... dar putea fi o banca sau vreun supermarket ... Dar cand ai asa buni manageri la Liga 1 nici nu mai conteaza ... altii isi construiesc stadioane pe banii firmelor si doar in numele stadionului apare numele sponsorului , cum ar fi fost Bergenbier Arena ??? ... Dedeman Arena ... ING Arena ... nuu sa dam din banii publici sa se numeasca doar Arena Nationala ... ce mandrii suntem :))))))))))))))))))

1ianuarie
1ianuarie  •  16 Mai 2021, 16:45

“Gigi s-a oferit să plătească el arbitrajul video”?!? Și eu am vrut să-i plătesc lui Becali un bilet dus pe Marte…

Vezi toate comentariile (34)
Comentează