FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a mințit! Cum a încercat să detoneze scandalul dintre Gikiewicz și FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 12 iunie 2021 07:08 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 08:30

Gigi Becali a susținut că TAS nu hotărâse, de fapt, nimic în procesul dintre FCSB și Gikiewicz, polonezul despăgubit cu 103.000 de euro pentru că românii l-ar fi torturat psihic. Gazeta Sporturilor are decizia Tribunalului din Lausanne, care confirmă toate sancțiunile pe care le dictase FIFA.

  • Atacantul Lukasz Gikiewicz a câștigat la TAS procesul cu FCSB. Polonezul urmează să primească aproximativ 103.000 de euro, din cauză că a fost supus la club unor „practici de bullying, intimidare și presiuni psihologice care sunt ofensatoare și abuzive”. DETALII

O achiziție efectuată în august 2019 s-a transformat într-un scandal pe care Becali a încercat să-l mai înmoaie artificial. Lukasz Gikiewicz a fost forțat să plece de la FCSB după ce jucase doar în trei meciuri din campionatul românesc. 

Atacantul polonez a deschis un proces la FIFA, pe care l-a câștigat, și are de primit de la Becali 103.000 de euro, salarii și despăgubiri.

Gigi Becali: „Gikiewicz nici n-a fost în Elveția!" 

Judecătorii au considerat că angajatorul din România l-a supus pe jucător „mai multor practici de bullying, intimidare și presiuni psihologice care sunt ofensatoare și abuzive".

Gigi a susținut miercuri, după un interviu din Gazetă al lui Gikiewicz, că fotbalistul mințea: „Nu există vreo decizie de la TAS, el nici măcar nu a fost la TAS. A fost la comisia UEFA, iar ea nu ne-a condamnat. 

A spus că au existat practici psihologice, nu știu ce, și că trebuie să plătim contractul până la final. Nu ne-a pedepsit, nu ne-a amendat, ne-a cerut doar să-i achităm toate salariile".

Decizia TAS în cazul Gikiewicz – FCSB: „Respingem recursul FCSB-ului"

Nu UEFA, ci FIFA a judecat cazul în prima instanță. Gazeta a intrat în posesia documentului care certifică hotărârea TAS din cazul procesului FCSB-Gikiewicz. Jucătorul obținuse un verdict favorabil încă din comisia FIFA. Tribunalul pentru 

Arbitraj Sportiv din Lausanne confirmă în întregime verdictul stabilit de federația internațională de fotbal, respinge apelul pe care îl înaintase clubul român și stabilește că FCSB va trebui să suporte 90 la sută dintre costurile pe care le implică un proces la TAS. Recursul la Lausanne costă cam 40.000 de franci elvețieni.

Tribunalul a transmis decizia pe 7 iunie, cu semnătura celor trei judecători-arbitri. Iar după două zile, Becali susținea sus și tare că Gikiewicz nici măcar nu pornise vreun proces la TAS! 

Gigi Becali a mințit! Cum a încercat să detoneze scandalul dintre Gikiewicz și FCSB
Decizia prin care TAS respinge recursul FCSB

Dacă ar fi continuat la noi Gikiewicz, tot ar fi trebuit să-i achităm salariul până la finalul contractului, pe un sezon întreg. Așa, e mai bine că a plecat, chiar dacă banii îi dăm
 - Gigi Becali, patronul FCSB

 Becali dădea telefoane pe bancă. Îmi aduc aminte la niște meciuri, nu mai rețin contra cui, dar îl suna pe un tip de pe bancă și îi spunea să schimbe un jucător. După 35 de minute, era schimbat. Suna apoi la pauză să schimbe alt jucător. Treaba asta nu e serioasă. De aceea FCSB nu ia titlul
 - Lukasz Gikiewicz, fost atacant FCSB

VIDEO Lotul FCSB s-a reunit pentru vizita medicală

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Anghel Iordănescu, amuzat copios de oferta pentru Octavian Popescu: „Iar îi păcălesc Giovanni și Victor”

FCSB cumpără de la Dinamo! Afacere de 50.000 de euro între marile rivale: „S-a ales praful de tot”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
siriussirius
siriussirius  •  13 Iunie 2021, 13:10

Giubencu este cel mai mare mincinos " crestin "

gazistu
gazistu  •  13 Iunie 2021, 00:36

avea cineva dubii in afara de gesepe??? Gilkevitz avea motiv sa isi plateasca avocat si sal pun sa-i ceara drepturile degeaba? "Crestinul" care ridica biserici si face donatii bisericilor, cand e vb de bani , nu o mai recunoaste nici pe mamasa./.// dapai pe omul ce l-a ajutat! vezi cazul Man la Parma (sub contract cu Prodanca) ... care ia adus in miezul noptii, de urgență 2 fotbalisti (Caiado și Karanovic), chiar în ziua partidei cu Slovan.... CAND E VB DE FACUT BANI, MACHEDONUL s-a schimbat... la bagat pe varu Ioan sa rezolve transferul!!! sa nu-i dea Prodancei comision

magic4ever
magic4ever  •  12 Iunie 2021, 21:20

Mare mincinos poate sa mai fie Becali...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează