FOTBAL  »  Superliga  »  VINDE GIGI BECALI STEAUA?

Gigi Becali: "I-am zis lui Horoba să le promită jucătorilor un bonus, dar m-a refuzat"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2009 00:00

Gigi Becali discută în aceste momente la GSP TV problema vînzării Stelei. Rămîi pe gsp.ro pentru a afla tot ce spune patronul grupării din Ghencea despre vînzarea echipei şi despre implicaţiile pe care le va avea cazul "Valiza" asupra Stelei!

"Nu am avut nici o întîlnire cu Ţiriac şi Năstase! Tot ceea ce am făcut a fost o încercare, un test, deoarece eram conştient că nimeni nu va da banii pentru echipă. Suporterii trebuie să înţeleagă că numai un nebun ca mine poate să dea bani şi să fie şi înjurat. Steaua nu e de vînzare! Discuţiile telefonice sînt altceva, dar de întîlnire tete a tete nu poate fi vorba!

Azi a venit cineva la mine şi mi-a propus să vînd palatul pentru 25 de milioane de euro. Am refuzat. La mine după casa în care stau, vine Steaua şi apoi palatul. În momentul cînd voi vinde tot, inclusiv palatul, atunci voi vinde şi echipa!"

Piaţa imobiliară a început să se mişte. Nu mai există riscuri pentru mine. Eu pot să rămîn fără bani doar cînd se scufundă globul pămîntesc.:) Vor veni vremuri cînd rămînem cu toţii fără bani, dar sper să nu le prind nici eu, nici copiii mei.

Cu Ţiriac m-am văzut ultima oară în Elveţia, la meciul România - Franţa, cînd doar am dat mîna cu el. În rest, nimic.

Becali s-a referit şi la apariţia noilor stenograme din cazul "Valiza".

"Cei de la CFR sînt băieţi deştepţi, şi-au luat şi ei măsurile lor de siguranţă. Cred că nu lăsau meciul cu Dinamo să treacă aşa. Au promis şi ei nişte bani, am înţeles că foarte mulţi pentru a-i determina pe cei de la Dinamo să ne încurce. Nu am nici o probă, era doar o discuţie între mine şi Piţurcă.

După meciul Rapid - Bistriţa, cei de la DNA spuneau că ardelenii se vor da la o parte în faţa Stelei. Atît de bine s-au dat la o parte, încît ne-au bătut şi la Bistriţa, şi în Ghencea. Nu au nici un argument! Recunosc discuţia pe care am avut-o cu Piţurcă, dar după ce am citit ce a apărut în ziare, nu am mai înţeles nimic :D

Am revenit în viaţa publică pentru că altfel riscam să pierd din start. Din stenograme nu reiese că aş fi dat vreun ban, vreun euro sau că aş fi încercat să corup pe cineva. Avocaţii mei au rîs cu gura pînă la urechi, s-au mirat de ceea ce au văzut în rechizitoriul meu.

Corupţie poate fi ce au făcut cei de la Bistriţa cu CFR. Am vorbit cu Horoba atunci şi i-am zis să promită jucătorilor o primă mai mare. Mi-a răspuns că nu încape discuţie să nu joace corect, dar m-a refuzat total. Asta mi-a dat de gîndit! Poate să vină oricine să-mi dea şi mie bani pentru echipă, îi dau la băieţi. Nu mă poate opri pe mine DNA-ul să dau bani familiei mele!

Gigi Becali: "Arpad Paszkany e mai drăcos decît mine"

Autoproclamat cel mai puternic om din fotbalul românesc în urmă cu ceva vreme, Gigi Becali s-a recunoscut învins de de patronul CFR-ului, Arpad Paszkany:

"Eu îl consider pe Arpad Paszkany mai drăcos decît mine. El mi-a băgat pe gît doi jucători, a fost mai deştept şi m-a şi învins în sezonul trecut.

Spun că e mai drăcos pentru că el a folosit metode pe care eu nu le-am utilizat. Cel mai bun exemplu e faptul că anul trecut am pierdut titlul pentru că am remizat cu Gloria Buzău", a spus Gigi Becali la GSPTV.

Gigi Becali: "Arbitrii nu-i mai răspund la comenzi lui Cristi Borcea"

Gigi Becali a mărturisit la GSPTV că nu mai dă crezare bravadelor lui Cristi Borcea, considerînd că oficialul dinamovist şi-a pierdut influenţa din trecut:

"Nu cred că Porumboiu minte cînd spune că Borcea i-a zis că l-a antamat demult pe N'Doye, dar Borcea spune multe chestii de domeniul fantasticului. După mintea lui, el a aranjat toate meciurile şi are campionatul asigurat. Dar nu am cum să-l mai cred, cînd Mugurel Drăgănescu, arbitrul de casă al lui Dinamo, l-a pîrlit rău de tot.  Arbitrii nu mai răspund la comenzi.

El a mai spus una, unui om din fotbal, că CFR va ieşi campioană în sezonul trecut. I-a zis persoanei, pe care o vom numi X, că va cîştiga Clujul sigur, iar ei erau la o secundă distanţă să rateze titlul. Deci, cum să-l mai crezi?

El îmi zice şi mie că mă distruge, că a aranjat totul la perfecţie pînă la finalul campionatului, dar eu nu-l mai cred", a spus Gigi Becali la GSPTV.

Gigi Becali: "Cel mai mare merit pentru acordarea organizării Europa League îmi revine mie"

Patronul Stelei, Gigi Becali, consideră că lui îi revine cel mai mare merit pentru decizia UEFA de a acorda Bucureştiului organizarea finalei Europa League din 2012.

"Dacă nu juca Steaua în UEFA nu organizam acum finala Europa League. Cel mai mare merit pentru asta, îmi revine mie.

Noi am făcut puncte, am jucat în Liga Campionilor. Dacă nu era Steaua, cine ar fi făcut puncte pentru România?" a spus Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2009, 15:53

VA EXPLICAT OMU CA LA SCOALA ASEARA CE SI CUM ARE EL DREPTATE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează