FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, MIERCURI, ORA 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Gigi Becali: "Am vorbit cu Dinu Gheorghe şi nu are nici o problemă cu Bergodi" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, consideră că lipsa antrenorilor de valoare a fost marea problemă a grupării din Ghencea şi explică ce strategie va adopta din sezonul viitor.

" Steaua îşi construieşte viitorul, ne bazăm foarte mult pe tinerii din lotul actual. Din păcate, în România nu sînt antrenori. Luaţi-l pe Surdu exemplu. Noi nu avem tehnicieni şi nici nu putem crea, pentru că ei se nasc, nu se fac. Poţi să faci un fotbalist dacă munceşti cu el pentru că îl duci la nivel mediu.

Însă, pentru a fi cu adevărat de valoare trebuie să te naşti aşa, nu ai cum să lucrezi pentru asta. Consider că Dinu Gheorghe este unul dintre cei mai pricepuţi oameni la fotbal, de aceea îl şi vreau în Ghencea. Împreună cu el şi cu antrenor bun putem face treabă. Am discutat cu el şi nu cred că are nimic cu Bergodi ;)", a spus Becali la GSP TV.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  11 Iunie 2009, 18:08

a explicat tot

 •  10 Iunie 2009, 17:27

Din pacate Steaua a avut un manager general de exceptie dar ciobanul ( prost la minte si in fapte) ia tras un picior in fund! Si acum acel manager f bun a ajuns la Urziceni o echipa nou promovata si foarte mica dar managerul isi face treaba cu prisosinta se intelege foarte bine cu antrenorul si amandoi fac treaba sa mearga iar patronul (destept) ii lasa in pace.

 •  10 Iunie 2009, 17:26

Jijele tata!! Lasa-ne. Cand vad ca ai ajuns europarlamentar ma ia cu ameteala. Vai de capul nostru, oricum imaginea Romaniei este cum este, acum cu tine liber prin Europa .... Noroc ca aia nu stiu prea mult romaneste ca sa vada cat de analfabet esti Domane ajuta-ne !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează