FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat dragoste, iar dragostea e ca Messi, te naşti cu ea, nu o poţi antrena” :D

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 17:02

Gigi Becali a declarat, luni, cu ocazia zilei onomastice, că îi cere Sfîntului Gheorghe să îi dea biruinţă pentru a putea să învingă, la finalul săptămînii, pe Rapid (duminică, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Finanţatorul Stelei a vorbit şi despre ceilalţi sărbătoriţi din fotbalul românesc, explicînd că îl va suna pe Gheorghe Hagi, în timp ce de la George Copos aşteaptă să fie sunat.

"Pe George Copos nu l-am sunat, va trebui să mă sune, pentru că eu sînt mai puternic decît el, el e doar mai în vîrstă. Păi se compară el cu mine? E un băiat bun, de calitate, dar trebuie să mai cadă puţin în Giuleşti şi să se închine. Nu îi pot cere Sfîntului Gheorghe decît să îmi dea biruinţă ca să îi bat pe Rapid”, a spus Becali.

Gigi Becali i-a mulţumit lui Dumnezeu pentru faptul că i-a oferit harul de a iubi oamenii, menţionînd că această calitate nu poate fi antrenată, ci este nativă.

"Cel mai mult îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat dragoste, iar dragostea e ca Messi, te naşti cu ea, nu o poţi antrena. Poţi să te antrenezi cît vrei, dar dacă nu ai harul ca al lui Messi... Dumnezeu mi-a dat harul ăsta de a fi drăgăstosC”, a adăugat patronul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
imperator
imperator  •  23 Aprilie 2012, 18:57

Asa e Jijiiiiii , dragostea ta cea mare , e Oaia bucälata ! :))

asc21
asc21  •  23 Aprilie 2012, 17:36

Prostia inseamna Gigi Becali, se naste cu ea, dar n-o poate scutura!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează