FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali îl apără pe Costel Gâlcă, dar antrenorul roş-albaştrilor acuză conducerea

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 14:34

În acest retur, jocul Stelei a avut de suferit, roş-albaştrii pierzînd avansul de 13 puncte faţă de ASA şi prima poziţie în clasament.

Cu toate acestea, patronul Gigi Becali dă asigurări că nu îl va demite pe Costel Gâlcă.

"Nu s-a pus niciodată problema să-l schimb pe Gâlcă", a declarat Becali după meciul cu ASA.

Dacă Becali este mulţumit de colaborarea cu Gâlcă, antrenorul Stelei i-a înţepat pe cei din conducerea echipei.

"Mie îmi trebuie tot efectivul, toţi jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Unii jucători nu au fost lăsaţi să evolueze cînd aveam nevoie de ei.

Cîteodată anumiţi jucători ştiţi că nu au intrat şi sper că acum să avem atîta minte pentru a putea recupera punctele pierdute", a spus Costel Gâlcă potrivit Digi.

Jucătorii la care face referire Gâlcă sînt Arlauskis şi Prepeliţă ale căror contracte expiră la vară şi nu au evoluat în mai multe meciuri pentru că refuză să îşi prelungească înţelegerea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
adriann_
adriann_  •  30 Aprilie 2015, 22:44

Cine crezi tu ca-i cumpara pe Chipciu si Tanase? Poate Piturca pentru vreun parandarat ceva...

adrian008
adrian008  •  30 Aprilie 2015, 21:23
Postat de oviatapentrusteaua pe 30 Aprilie 2015, 16:30

Si inca ceva din apanajul mafieipolitice pro Tg Mures. In presa Burleanu a afirmat ca FRF a trimis la UEFA condamnare lui Avram pt MITA TG MURES LA ARBITRI . Pun pariu pe ce vrei ca acest politruc politic a mintit si nu a trimis nimic la Uefa.

Bai Valahule te-am provocat acum 2 saptamani la un pariu.Ti-am spus ca fac pariu cu tine ca ASA joaca in cupele europene ca nu va fi suspendata.Mi-ai raspuns ca tu nu faci pariuri.Te-ai apucat de pariat?Pleaca si Arla si Prepe si poate Chipciu si Tanase.Echipa de pluton scrie pe voi.Daca pleaca si Varela s-a terminat.Sunteti fii ploii..Pe oier nu-l mai intereseaza Steaua.Doar stema voastra e doar un desen in conceptia lui

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Aprilie 2015, 20:07
Postat de adriann_ pe 30 Aprilie 2015, 19:43

Copile, faptul ca nu a dat doua penalty-uri nu inseamna ca greselile au fost grave =)) . Ambele faze erau discutabile (in ciuda celor spuse de Craciunescu - jucatorul FCSB-ului nu mai avea de mult mingea sub control cand a fost atins la picioare, de pilda) si, foarte important, au fost judecate cu aceeasi unitate de masura in cazul ambelor echipe. In ambele cazuri fundasul a busculat un adversar in careu, la o faza la care nu exista pericol iminent de gol. Este limpede ca stelistul mediu nu poate intelege asemenea argumente, dupa cum nu intelege nici ideea de competitie sportiva si nici macar regulile jocului de fotbal.

tu stii tot dar de fapt nu stii nimic,jet

Vezi toate comentariile (77)
Comentează