FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, interviu-maraton în direct de la palat, la 16 ani de FCSB: „Am schimbat din nou acționariatul” » Cele mai tari declarații sunt AICI!

Gigi Becali // FOTO: Captură TV Digi Sport
Gigi Becali // FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 10:06

La 16 ani de când Gigi Becali a preluat-o pe FCSB, postul TV Digi Sport i-a dedicat o emisiune-maraton. Timp de două ore, patronul roș-albaștrilor a vorbit în direct de la palat cu jurnaliștii televiziunii respective. 

Iată cele mai TARI declarații ale lui Gigi Becali

  • Becali din nou patron suprem la FCSB: „Toate acțiunile sunt acum pe numele meu. Toți banii și acțiunile sunt iar ale mele! Am zis că dacă e ceva, eu trebuie să răspund. Acum 3 zile s-a întâmplat totul”
  • BLAT cu Traian Băsescu și Mircea Sandu: „Cele mai multe emoții le-am avut cu Dosarul Valiza (n.r. în 2013). Atunci, Traian Băsescu a ajutat Steaua. Nu vreau să spun mai multe. Poate vă zice Mircea Sandu, că pe el l-a chemat Traian Băsescu și cu el a vorbit. Dacă Steaua retrograda, nu mă mai interesa nimic”

2ore a durat emisiunea cu Gigi Becali

Gigi Becali: „Le-am distrus pe Dinamo și pe Rapid”

  • De ce a intrat în fotbal:„Imboldul principal a fost trufia. Voiam celebritatea, mă credeam puternic. Fiecare dorea publicitate. Atunci nici nu știam fotbal. Nu mă interesa. Făceam bani și mă distram pe vremea aia. Mă duceam la națională ca să-l văd pe Hagi. Nu mă uitam unde e mingea, mă uitam la el”
  • Despre Dinamo și Rapid: „Rapid e în ghilotină acum, e în faliment. Și Dinamo e în faliment. Eu le-am bagat in faliment. Le-am bătut până le-am nenorocit. Le-am distrus și le-am luat jucătorii”
  • Despre antrenori: „18 antrenori în 16 ani? Am schimbat prea puțini. Așa a fost să fie. Și poate va mai fi. Așa am schimbat și am schimbat bine. Am făcut cel mai bine pentru că nu sunt faliment.  Îmi pare rău de cum m-am purtat cu Hagi. I-am forțat schimbarea lui Zenga. Mirel mi-a spus că că Zenga a fost cel mai bun antrenor cu care a lucrat, dar nu-mi pare rău că l-am dat afară. Am câștigat campionat. Doar la Pițurcă nu m-am implicat. În rest, la toată lumea”
  • Despre străini:Cei care mi-au intrat la inimă sunt Thereau și Varela. Am făcut performanță și am luat bani
  • Cel mai bun „11”: Vezi aici echipa pe care Becali a făcut-o din jucătorii pe care i-a avut la FCSB. Vezi aici echipa
  • Despre meciul cu Rapid din Cupa UEFA: „Atunci am avut cele mai mari emoții. Dacă Rapid ne scotea, trecea peste noi ca importanță. Înainte de retur, Olăroiu mi-a zis că va juca la 0-0, că la scorul ăsta e calificat. Eu nu am fost de acord”
  • Despre Mihai Stoica: „MM Stoica e fratele meu. Niciodată nu am ținut cont de ce a spus când ne-am certat. Am ținut mult la ei, a intrat în inima mea și nu putea ieși din inima mea pentru niște jigniri. Au fost doar vorbe în vânt. E în inima mea, e fratele meu. Cât a fost în pușcărie nu am dat postul lui altuciva. El la Steaua e ca și cum aș fi eu. Acum e «paradit». L-a «paradit» pușcăria”

Citește și: 

Gigi Becali, la 16 ani de FCSB: „Îmi face Dumnezeu echipă, țac-țac-țac, și batem PSG în finala Ligii!” ;)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
2306627359382400
Aurel Cioara  •  19 Ianuarie 2019, 04:05

Ai fost si vei ramine un nemernic ai vindut paminturile Armatei ai facut banii lung comisioane si te dai ca Cristos va veni ziua judecati si intro zi vei pierde totul asculta ce spune un om a lui Dumnezeu *** Gigele mai ai timp sa te pocaiesti si ia aminte ce a zis Cristos celor bogati care la intrebat NOI ASTIA BOGATI CE TREBUIE SA FACEM SA AJUNGEM IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU? SI ISUS LEA ZIS VINDETI TOT SI DATI SARACILOR ASA SCRIE IN BIBLIE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  18 Ianuarie 2019, 12:51

Cand am auzit la tv ca iarasi il transmit cu un interviu, am refuzat sa ma uit ieri la sport. Oare ce ii cu natia asta, nu mai are bun simt??? Toata ziua ii la tv. personajul !!!!!!!!!!

883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Ianuarie 2019, 09:24
Postat de rjka pe 17 Ianuarie 2019, 14:38

Bă tu ai furat Steaua, iar justiția a scos la iveală toate măgăriile pe care le ai făcut de când ai preluat tu Steaua dar de fapt tu doar ai luat ceva ce nu ați aparținea Steaua ., fcsb nu e Steaua și nu va fi niciodată Fariseule .!

Mai, Tapanica, Becali a preluat de la Paunescu Steaua! Generalii bortosi numai aveau voie sa detina o echipa de fotbal militarizata, politizata, departamentala! Sigur intra in faliment ca Rapid si Dinamo! Nu te uiti si acum la Cooperatica Echipelor de Primarii infiintata de omul de la Presidentie, dl Dancu impreuna cu triumviratul Habarnam Burleanu, Iorgulerscu si Voichin Voda Voivod! Traiasca lupta de clasa!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează