FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier » Luțu a rămas fără permis, celălalt șofer era beat! Reacția patronului FCSB

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 10:29 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 11:23

Gigi Becali (63 de ani) a fost implicat într-un accident auto în primele ore ale acestei dimineți. La volanul mașinii în care se afla patronul FCSB era fostul fotbalist Ionuț Luțu (46), care a rămas fără permis după incidentul de astăzi. 

Gigi Becali a mărit pretențiile » Vrea 50 de milioane de euro pentru jucătorul pe care cerea 10: „Așa propun”
FCSB
Gigi Becali a mărit pretențiile » Vrea 50 de milioane de euro pentru jucătorul pe care cerea 10: „Așa propun”

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Aviatorilor, în proximitatea palatului pe care Gigi Becali îl deține pe Aleea Alexandru. Gigi Becali se afla pe scaunul din dreapta, iar niciunul dintre cei implicați nu a fost vătămat, scrie G4media.

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier 

Poliția a ajuns la fața locului și a testat alcoolemia șoferilor implicați în accident. În cazul șoferului care a tamponat mașina în care se afla Gigi Becali, rezultatul a fost de 0,18 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Potrivit ProSport, Poliția l-a găsit vinovat pe Ionuț Luțu, care nu ar fi acordat prioritate. Ca atare, Luțu ar fi rămas fără permis pentru următoarele două luni, iar celuilalt șofer i-ar fi fost suspendat permisul pentru 3 luni, după ce a fost surprins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor / Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal. 

- Comunicatul Poliției Capitalei, potrivit RomâniaTV

Gigi Becali: „Sunt bine, sănătos”

Gigi Becali a reacționat după incidentul din această dimineață, comunicând că starea sa este bună și că își dorește ca șoferului care i-a lovit mașina să nu îi fie întocmit dosar penal.

„Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal, a fost și ploaia asta... Eu am plecat apoi acasă”, a spus Becali pentru ProSport.

Ionuț Luțu, șoferul lui Gigi Becali 

Ionuț Luțu este mâna dreaptă a lui Gigi Becali începând din 2010. În 2012, el povestea în Gazeta Sporturilor cum a ajuns să lucreze pentru patronul clubului FCSB:

„Îl ştiam de când jucam la Steaua, era pe lângă echipă, venea cu noi în mai toate deplasările, era prieten cu nea Viorel Păunescu, parcă ne mai dădea şi ceva prime. Aveam un prieten comun şi mai mergeam cu el pe la palat. După ce m-am întors din Iordania m-a întrebat «ce faci, mă, ce ai de gând? Hai la Steaua, că vreau să te ajut». Şi am rămas la el”.

Citește mai multe știri de actualitate: 

Dă de pământ cu Florin Tănase după meciul cu CSU Craiova: „Cel mai bun? E șters, nu are nicio calitate, nu l-aș vedea nici pe sticlele de bere din Bulgaria”

Mesaj anti-Digi Sport, blurat pe transmisiunea în direct » Derapaj vulgar al galeriei de la CSU Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
1776838129237061
Constantin Sandru  •  29 Noiembrie 2021, 18:57

De ce spuneti ca ciobanul a avut "accident"? El nu era la volan,dar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  29 Noiembrie 2021, 18:12

Lutu ieșea de pe aleea Alexdrandru deci trebuia sa acorde prioritate dar fiind in Maybach nu a avut chef și la bușit pe ăla care venea de la un divorț ( puțin valvorit cei drept 0,18 ) și a rămas Lutu fără carton . Nu-i problema recuperează M’bappe coman permisul special ….

doxin
doxin  •  29 Noiembrie 2021, 17:55
Postat de ekneb pe 29 Noiembrie 2021, 15:49

Masina mea, a fost tamponata de un autoturism condus de un sofer baut, si am chemat politia ca sa l aresteze pe betiv, ciudat e ca politia a venit, si nici atunci operatorul 112 nu a fost arestat!!!! Deci concluzia e ca ori ar trebui arestati toti operatorii 112, ori ar trebui sa te gandesti tu un pic daca esti sanatos.

Daca a venit politia,de ce a venit..daca nu venea,de ce nu a venit..deci dupa cum spui tu,poti sa conduci beat mort,daca faci praf o masina si nu sunt victime,politia nu are ce cauta nu?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează