FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali is now online » Ce face când primește mesaje pe Whatsapp: „I-am zis și părintelui că îi dau BLOCK!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 00:11

Gigi Becali a povestit în ce relație se află cu tehnologia și spune că e foarte activ pe WhatsApp, unde primește mereu propuneri de jucători, dar și mesaje de la preoți.

Patronul celor de la FCSB și-a început însă explicațiile cu un derapaj sexist: ”Mie nu îmi place cu mesaje, femeile dau mesaje”. A continuat apoi pe un ton mai civilizat.

„Mie cine îmi dă mesaj pe WhatsApp îi dau «blocaj» şi apoi îl şterg. Ce e asta? Eu vorbesc, «ce faci, bă?». Vreau să aud vocea, să simt că trăiesc. Ce mesaje? Mă dor şi ochii. Şi părintele când îmi trimite mesaje prea lungi nu pot să le citesc. I-am zis «Părinte, nu mai trimite că te blochez!».

Nu-mi mai trimite mie sfinte, că eu lucrurile sfinte le ştiu de la sfinţii părinţi. Îmi trimiţi mie pasaje din Ioan Gură de Aur? Păi eu am cărţile pe masă şi pe noptieră. Cel mai mult de el îmi place. Şi îmi trimiţi mie mesaje? Îţi dau block. Sau îmi trimiţi filme cu mesaje catolice, ei nici asta nu ştiu, că sunt catolice”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

Citește și:

Daniel Pancu detalii fabuloase despre negocierile cu Gigi Becali: „Mi-a pus în față teancuri de 500 de euro, mi-a promis că joc la Euro 2008, dar n-am vrut să joc la Steaua”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
cris4co
cris4co  •  19 Ianuarie 2019, 00:34

Sfintia Sa nu poate pronunta Online...prefera Live.

dakesis
dakesis  •  18 Ianuarie 2019, 12:45
Postat de ray51 pe 18 Ianuarie 2019, 10:26

Sfintia matale Gheorghe B., WhatsApp este o aplicatie pe care ai instalat-o cu buna stiinta, altfel n-o aveai si nu te mai sicana nimeni. Asa sa stii sfintia lu matale...

i-a instalat-o Lutu, soferul-instalator priceput.

michael_matijevic
michael_matijevic  •  18 Ianuarie 2019, 12:23

Nea Gigi cum ai reusit sa instalezi whatsapp pe nokia ala cu botoane ?? zii si lui randoom el are un nokia 1100

Vezi toate comentariile (6)
Comentează