FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali și-a prezentat noul antrenor! Bogdan Argeș Vintilă: „Am venit să muncesc pentru un creștin”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 09:10

Noul antrenor al FCSB, în persoana lui Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), a fost prezentat oficial la „palat”. Gigi Becali a organizat o conferință de presă alături de antrenor și Alexandru Tudor.

UPDATE 10:40: „O să mai fac conferințe când o să fiu în primăvara europeană și în Liga Campionilor, ca să vă dau de oftică” - Gigi Becali

UPDATE 10:37: „Dacă te întreabă despre schimbări spui: «Că așa am vrut eu». Cât o să fii cu mine, oricât de bun ai fi tu, dușmănit vei fi. Așa că degeaba cauți relații bune cu ei (n.r. cu presa), ei o să caute nod în papură” - Becali către Vintilă. „Îi pun în contract să zică așa: antrenorul face. Nu e, bă, că nu o mai scot la capăt cu voi”.

UPDATE 10:35: „Noi acum o să câștigăm meci de meci ca Juve în Italia, bam, bam, bam, 20 de meciuri la rând. Mai avem un hop cu Gaz Metan, după ne calificăm cu Guimaraes. Începe era războiului. Cazi și te ridici, că după vine glonțul și după antrenament, ca la Hagi” - Gigi Becali

UPDATE 10:32: „E super băiat bun (n.r. Andronache), dar nu poate, nu e de avengura lui și am zis «Doamne, nu mă grăbesc, dă-mi tu unul bun». Și așa a venit el (n.r. Vintilă), cu rugăciuni” - Gigi Becali

UPDATE 10:30: Becali a anunțat trei plecări de la FCSB: „Stan, polonezul (n.r. Gikiewicz) și cu Marc. Avem prea mulți jucători, nici nu avem unde să îi punem”

UPDATE 10:26: Întrebat despre durata contractului cu FCSB, Vintilă a răspuns: „Cât vrea bunul Dumnezeu. Rezultatele te țin”, iar Becali a completat: „E confidențial, spune așa, dacă ei tot încearcă”.
„Eu pun suflet ca și cum aș sta doi ani. Dacă după o lună mă dă afară, asta e. Unde mă implic pun suflet. Așa am făcut peste tot pe unde am fost și am lăsat loc de bună ziua”, a mai spus Vintilă.

UPDATE 10:25: „Vreau să îi mulțumesc domnului Becali pentru încredere. Am venit cu drag, pentru că am venit să muncesc pentru un creștin. Eu văd partea bună a lucrurilor și a omului. Sunt foarte bucuros că voi lucra cu jucători foarte buni, pe care eu îi cunosc și le știu potențialul. Am venit pentru că simt că și-au pierdut puțin calea și trebuie puși pe calea cea dreaptă. Prea multă vorbărie mie nu îmi place. Eu vreau să trec la lucru. Trebuie să gestionăm bine fiecare zi, fiecare antrenament. Avem un lot numeros, din care putem să facem două echipe bune și competitive”, spune Bogdan Argeș Vintilă. 

UPDATE 10:20: „Are școala lui Hagi și de mult timp caut pe cineva cu școala lui Hagi. Ca Hagi nu poți să faci, dar ai văzut, poți să faci antrenament, antrenament, antrenament, antrenament. Cine nu vrea să vină să-mi spună mie. Jucătorii sunt cuminți la FCSB și vor antrenor care să îi antreneze. Și asta am cerut: antrenament de două ori pe zi. Ai mână liberă, dar să ai jucătorii odihniți. De ce, ca să îi dăm 2-3 goluri lui Guimaraes” - Gigi Becali

UPDATE 10:17: „Tudor e aici pentru că el e cel mai puternic. Nu e Narcis cel mai puternic, Tudor e, e mâna mea dreaptă, pentru că are rugăciune mai puternică decât mine”, spune Becali.

UPDATE 10:16: „O să mă întrebați de Pițurcă, nu mă interesează. E problema lor. Nu am nevoie de discuții ca să îl întărât. Ce cred eu, țin pentru mine și o să se confirme în meciurile directe” - Becali.

UPDATE 10:15 „De acum încolo am antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeș. L-am rugat, dacă e întrebat cine face echipa sau schimbările, să spună că e întrebare urâtă, antrenorul face și echipa și schimbările. Eu îl rog pe el să vă dea cu flit. Păi, bă, mi-ați distrus și echipa. Toată ziua, cine face. Gata! Lăsați echipa și antrenorul în pace! El face echipa. Compentați sportiv”, spune Becali.

Finanțatorul FCSB a vrut să păstreze secretul până la momentul prezentării oficiale, dar după meciul tur cu Vitoria Guimaraes, scor 0-0 în play-off-ul Europa League, acesta a confirmat informațiile apărute în presă și a anunțat că Bogdan Argeș Vintilă va fi noul antrenor principal la FCSB. 

Fost portar la FC Argeș, Rapid sau FC Național, Vintilă a fost selecționer al României U17, pregătind și Viitorul, Concordia Chiajna, Metaloglobus sau Voluntari. Faptul că a lucrat cu Gheorghe Hagi l-ar fi convins pe Gigi Becali să îl aleagă pe Vintilă. Și Florin Tănase (24 de ani) a dezvăluit după meci că antrenorul a învățat fotbal de la „Rege”. Vezi AICI declarația lui Tănase

De asemenea, lui Virgil Andronache i s-a propus să rămână în cadrul clubului, chiar în staff-ul noului antrenor. Acesta nu a oferit încă un răspuns concret. Vezi AICI ultima declarație a lui Andronache ca antrenor principal

Bogdan Argeș Vintilă debutează pe banca tehnică a FCSB-ului dumincă, 25 august, în meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș. Partida se joacă de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

VEZI ȘI:

FCSB - GUIMARAES 0-0 // NOTE GSP De ei era mai mare nevoie! Jucătorii care trebuiau să producă pagube în atac au dezamăgit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
jedela
jedela  •  24 August 2019, 17:31

Sincer.. , de toata jena aceasta conferinta. De toata jena si personajele implicate ! Parca asist la o parodie de piesa de teatru de foarte pr0asta calitate ... Imi este si greata cand vad cat promovati un ,,***,, care se se crede stapanul Romaniei ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  24 August 2019, 11:35
Postat de Andrei Vasiliu pe 23 August 2019, 12:32

Mie personal, imi este din ce in ce mai clar: acest habotnic, pe numele lui Sandu Tudor, va fi groparul Stelei. A ajuns sa aiba rol de Rasputin in "ograda" lui "nea Gigi". Tare mi-e teama ca de aici inainte se va cam alege praful de tot ce s-a facut bine pana acum la aceasta echipa. Pacat. Va pierde inclusiv si fotbalul romanesc prin "daramarea" acestui brand national ! Dar, stiti cum este ... "*** ..."

FC FCSB E BRAND NATIONAL SI NOI NU STIM?

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  24 August 2019, 11:31

Bai Vintila Arges,daca tot voiai sa muncesti pentru acest ,,crestin,, trebuia sa te angajezi la stana,ca gaseai tu ceva de facut acolo,mai nobil !

Vezi toate comentariile (55)
Comentează