FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali crede în pace cu Armata după arestarea lui Dragnea, dar nu s-a abținut de la jigniri: „Înseamnă că ai rahat în cap!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 14:35

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a prezentat azi pe noul antrenor al echipei, Bogdan Andone, într-o conferință la palatul său. (Detalii AICI)

Gigi Becali i-a criticat în termeni duri pe cei de la CSA Steaua și i-a jignit pe cei de acolo, cu care se află în conflict, chiar dacă a lăsat o portiță și pentru pace. 

„Ce fac cei de la CSA e o chestie penală. Ei nu au voie. La un moment dat, când promovează, trebuie să dea echipa. Acum cheltuie bani mulți și, dacă ajung în Liga 1, trebuie s-o dea un privat. Bagă bani de la buget pentru a da echipa unui patron. Chiar dacă vor câștiga procesul cu mine, banii nu se duc la ei, ci în bugetul Ministerul Apărării. Nu-i iau cei de la CSA. Unii s-au dus pe acolo gândindu-se că iau banii de la mine. Dar nu pot câștiga.

Dacă nu au făcut fotbal, cum să ceară prejudiciu? Ce pagubă le-am adus eu? Ei au pus marca pe pieptul unora și au produs pagubă. Cum să ceri prejudiciu, dacă tu ai produs pagubă? Înseamnă că ai ceva ceva la cap, rahat la cap. Ai ceva spart în cap, rahat! Nu?”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

„FCSB are cea mai frumoasă marcă. Vreau numele Steaua București! O să-l câștigăm. De marcă nu e nevoie” Gigi Becali

Gigi Becali: „Acum se poate o înțelegere, că am scăpat de Dragnea”

Gigi Becali a vorbit și despre o posibilă reconciliere cu cei de la CSA Steaua, explicând că doar un ministru al Apărării ar putea să oprească procesele intentate de Florin Talpan și CSA Steaua.

„Nu ai cu cine să te înțelegi. Poate vine un ministru care zice «Ia vino, Talpane! Am înțeles că Steaua are coeficient și poate aduce în România 50 de milioane și mai poate Becali să mai vândă de alte milioane. Tu ce vrei? Să distrugi un brand românesc? Tu ești în Liga 4. Care e scopul tău? Eu sunt ministru de armată, sunt naționalist, am sânge de român și nu permit mizeria ta! Retrage toate procesele și ia vino domnule Becali și ia totul înapoi!».

E posibilă o înțelegere, cu pace. De ce nu-l lași pe Becali să ne reprezinte în Europa? Ai ceva spart la cap? Ai rahat? Dacă ai rahat, ți-l scoatem noi! Dar trebuie un ministru de apărare, care să fie bărbat. Se poate, dacă vine PNL-ul la putere. Găsim acolo pe cineva. Se poate și acum, că a plecat Dragnea”, a adăugat patronul FCSB.

„M-am bucurat de Dragnea. Am salvat țara. Gândul mereu era să scăpăm de el, că a distrus țara. Nu-ți pare bine că e un om la pușcărie, dar îmi pare bine că a scăpat țara de el”Gigi Becali

Citește și:

Gigi Becali, refuzat și de Ionuț Luțu: „Mi-a zis că încă nu știe să sape bine și să stropească” :D

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  10 Iunie 2019, 12:24

Băi Nichita. El crede că mai are ceva în cap, nu-l contrazice. Ce are, nu se știe. Cred că numai milioane și milioane de euroi pt. jucătorii lui pe care vrea să-i vândă dar aleargă după ***. Pace domnului, să ne rugăăăăăăm !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117428626095828
Gheorghe Nichita  •  10 Iunie 2019, 10:51

Ma uit la poza in care Becali se intreaba : "mai am ceva aici " ? Voi ce ziceti ?

adriann_
adriann_  •  06 Iunie 2019, 14:32

Ma becalistule, tu nu-ti dai seama ca pana si povestea cu Carmen a aratat ca adevarata Steaua e CSA? Dumnezeu le-a dat o palma pentru abuzul savarsit in 1947, dar palma au primit-o ei nu echipa fara nume a ciobanului puscarias. Intelegi semnificatia intamplarii sau ai nevoie de un desen?

Vezi toate comentariile (43)
Comentează