FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-3

Gigi Becali a intrat în direct, după 3-3 cu CFR Cluj: „L-am sunat acum pe Florin Tănase. Nu-mi convine!”

Gigi Becali +23   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 23:00 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:24

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în direct la Digi Sport la finalul meciului cu CFR Cluj, încheiat 3-3.

Chiar dacă echipa pe care o finanțează e în continuare la 10 puncte în spatele CFR-ului, Becali se declară mulțumit de jocul prestat de FCSB în derby-ul de pe Arena Națională. Gigi susține că n-a influențat nici primul 11, nici shimbările lui Toni Petrea. 

Gigi Becali: „Parcă era meci de box. Unul era KO, celălalt dădea!”

„Sunt mulțumit și de joc, dar și de rezultat, da. Atunci când marchezi așa, n-am cum să nu fiu mulțumit. Antrenorul a făcut schimbările, n-are rost să mă întrebați pe mine despre ce s-a întâmplat în repriza secundă. Echipa merge, cum să mă bag? El face schimbările (n.r - antrenorul). Am vorbit cu Toni Petrea cu două ore înainte de meci. Echipa noastră oricum era știută din cauza indisponibilităților.

A doua repriză e consecința primei reprize. În repriza secundă, s-a jucat la o singură poartă, parcă era meci de box. Unul era KO, celălalt dădea!”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”

Atât timp cât suntem în cărți la campionat, sunt mulțumit. Vreau campionatul și vreau grupele Ligii Campionilor. Dacă luăm campionatul, ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Avem o echipă care poate bate pe oricine, suntem foarte periculoși în atac, nu vedeți?

- Gigi Becali, patron FCSB

FCSB - CFR CLUJ 3-3. Dan Petrescu nu s-a abținut: „Regret că am făcut schimbarea asta! Așa nu ajungi campion!”
FCSB - CFR CLUJ 3-3
FCSB - CFR CLUJ 3-3. Dan Petrescu nu s-a abținut: „Regret că am făcut schimbarea asta! Așa nu ajungi campion!”

Gigi Becali: „Tavi Popescu, mai important decât Tănase!”

Becali a analizat apoi prestația propriilor fotbaliști. Dacă puștiul Tavi Popescu l-a „vrăjit”, nu același lucru se poate spune și despre căpitanul Florin Tănase, pe care patronul l-a sunat la final pentru a-i cere explicații:

„Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane de euro. A jucat în stil de mare jucător azi. I-am spus lui MM că e posibil să ni-l fure unul cu 30-40 de milioane de euro. 

Dacă cineva dă 30 de milioane, îl fură! Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 de milioane de euro nu-l dau! Fără Tavi Popescu, noi avem probleme. El e jucător de echipă mare, e mai important decât Tănase. Plus că Tavi Popescu e mai mult inter sau număr 10. El are nevoie de curaj pentru a alerga cu mingea la picior”, a spus Becali, conform sursei citate. 

Gigi Becali, despre...

...despre Florin Tănase: „A fost discret. Am vorbit acum cu el, l-am sunat. I-am spus că l-am lăudat, i-am spus că rămân la această părere. Dar tată, dacă tu joci așa, nu-mi convine! O să-l schimbe antrenorul! Antrenorul e fraier să-l lase pe teren?

...despre Claudiu Keșeru, schimbat la pauză: „Dacă antrenorul a văzut că nu face față, l-a schimbat, nu?”

VIDEO Octavian Popescu, declarații după reușita cu CFR: „E deja specialitatea casei”

FOTO Cele mai tari imagini ale derby-ului FCSB - CFR Cluj 3-3

+19 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”

Dan Petrescu nu s-a abținut: „Regret că am făcut schimbarea asta! Așa nu ajungi campion!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
226628904800238
Reflector Sv  •  24 Ianuarie 2022, 23:14

Este incredibil cum poate sa aiba atat de mult tupeu acest individ sef la fcsb si lipsa lui de bun simt de a declara public cele mai caraghioase afirmatii care determina telespectatorii si cititorii sa schimbe canalul sau ziarul si sa provoace indepartarea spectatorilor si telespectatorilor de fotbal !!! Credem ca ar putea anume institutii sau persoane cu responsabilitati in domeniu sa rezolve aceasta problema !!!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 Ianuarie 2022, 18:19
Postat de gigi.debelihu pe 24 Ianuarie 2022, 08:07

Vine CFR la tine, îți dă 3 goluri râzând, tu joci haotic toată repriza a doua, nu poți să câștigi, stai la 10 pct. in spate și ești mulțumit ciobane!???...Cât trebuie sa te mai umilească CFR!?.... Bwhahahaaa!!! Te-ai uitat la aragaz!? Bine că nu înțelegi nimic! Fără arbitraje ticăloase nu sunteți nimic!!!

Ani la rand i-a umilit Dinamo, ii batea cand nici nu se asteptau si din cauza asta au pierdut vreo 2 campionate, acum ii umileste CFR dar mult mai rau, de vreo 4 campionate! Oricum sunt o echipa solida pentru locul 2! Dar nimic mai mult!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 Ianuarie 2022, 18:09
Postat de raspunzel pe 24 Ianuarie 2022, 11:28

Domnilor "jurnalisti" sau moderatori puteti, va rog, sa-mi explicati si mie ce inseamna pentru voi limbaj vulgar sau jignitor? Imi tot ciuntiti comentariile si faceti asta fara a avea un motiv real.... cenzura la putere? Suntem cumva in koreea de nord si nu am aflat inca? Sunt cumva personaje si institutii care nu trebuie pomenite in comentarii????

Un limbaj vulgar e atunci cand esti prost si nu poti comunica ca un om normal!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează