FOTBAL  »  Superliga  »  SILKEBORG-FCSB 5-0

Gigi Becali l-a luat în vizor și pe antrenor: „E şi vina mea, şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente”

Gigi Becali se ia de Nicolae Dică
Gigi Becali se ia de Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 12:38 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 16:13

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), reacționează după înfrângerea umilitoare suferită de formația acestuia, scor 0-5, în fața danezilor de la Silkeborg, în etapa cu numărul 3 a fazei grupelor UEFA Conference League. 

Latifundiarul din Pipera l-a luat în colimator și pe Nicolae Dică (42 de ani), tehnicianul formației roș-albastre, despre care a spus că poartă de asemenea o mare parte de vină pentru începutul mult sub așteptări de sezon prestat de bucureșteni. Patronul FCSB-ului a mai declarat și că transferurile făcute de vicecampioana României au fost făcute de comun acord. 

Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”
SILKEBORG - FCSB 5-0
Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”

Gigi Becali: „Și lui Dică am ce să îi reproșez”

Finanțatorul FCSB a menționat că vina îi aparține și acestuia, spunând însă că Nicolae Dică este cel ce vede fotbaliștii la antrenamente:

„Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea, şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine”, a declarat Gigi Becali, pentru cei de la Fanatik. 

Gigi Becali: „Ne-am sfătuit și am fost de acord”

Gigi Becali a ținut să menționeze și că transferurile au fost făcute după ce acesta și tehnicianul roș-albaștrilor s-au sfătuit. De asemenea, omul de afaceri a mai punctat că cea mai mare problemă la echipa sa este faptul că FCSB nu se află în acest moment pe o poziție de play-off:

„Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. - pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată. 

FCSB, locul 13 în clasamentul SuperLigii

FCSB se află în acest moment pe poziția a 13-a în clasamentul SuperLigii, cu 11 puncte strânse în 10 meciuri. Elevii lui Nicolae Dică au de disputat însă și două meciuri restante, în compania celor de la FC Botoșani și CFR Cluj

VIDEO. Iosif Rotariu nu are milă de FCSB: „Ăsta e nivelul echipei”

Citește și alte articole:

Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi!”

Nicolae Dică are zilele numărate: „Dacă FCSB pierde cu Petrolul, antrenorul e demis”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  07 Octombrie 2022, 20:45

Atatea discutii despre….nimic de fapt. Zici ca fecesebeaua lui ciobandante e in semifinala UCL si va fi dezastru national daca nu anung sa joace finala.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  07 Octombrie 2022, 20:43
Postat de florianveress pe 07 Octombrie 2022, 17:31

O echipă mai penibilă decât fcsb nu există în lume! Proștii, penibilii și ipocriții României! Despre așa zișii fani, ce să mai discutăm? Maneliștii și pleava societății!

Si asa zisa presa sportiva care il promoveaza non stop

VanBasten
VanBasten  •  07 Octombrie 2022, 18:53
Postat de florianveress pe 07 Octombrie 2022, 17:31

O echipă mai penibilă decât fcsb nu există în lume! Proștii, penibilii și ipocriții României! Despre așa zișii fani, ce să mai discutăm? Maneliștii și pleava societății!

In plus, multi dintre ei au restante la plata utilitatilor si intretinerii datorita dependentelor de pariuri si bere la pet.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează