FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a turnat pe MM Stoica! Ultimul transfer a provocat tensiuni la nivel înalt

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 09:00

Mihai Stoica i l-a propus patronului pe Luka Zahovici, atacant de la Maribor, ceea ce s-a transformat într-un scandal cu agentul jucătorului, fiindcă Becali nu plătește pentru fotbaliști pe care nu-i cunoaște el. 

FCSB mai mult complică lucrurile decât negociază cu adevărat pentru jucători care să acopere posturile deficitare. Dică a cerut un atacant și un fundaș central. Mihai Stoica a găsit un vârf care i s-a părut bun, pe Luka Zahovici, și i l-a propus lui Becali. Cursul a deviat din momentul în care informația a ajuns la Gigi.

Întâi l-a turnat pe MM că negociază pentru transfer, ceea ce managerul nu are voie să facă, potrivit condițiilor de eliberare condiționată. Stoica a dezmințit pe Facebook ceea ce spusese patronul la TV. Becali susținuse că îi acordă libertate managerului: "Dacă lui MM i se pare un atacant bun slovenul, am încredere în el". În realitate, creditul oferit managerului n-a existat.

Gigi voia jucătorul împrumut, ca să-l evalueze el. "Am oferit două milioane de euro pentru Zahovici, dar după un an de împrumut, să văd întâi dacă face față aici!", a explicat la ProX.

Atacantul de 22 de ani, fiul lui Zlatko Zahovici, fostul mijlocaș de la Valencia și de la Benfica, e urmărit și de formații din Italia și din Germania, deci șansele să vină sub formă de împrumut în România sunt egale cu zero.

Impresarul care l-a propus, Zvonko Milojkovici, s-a enervat și a anunțat că tratativele cu FCSB încetează. "Cum ar fi să aduc eu o ofertă de împrumut pentru Man, pe care Becali vrea zeci de milioane de euro? E jignitor ce a spus Becali! Zahovici e golgeterul Sloveniei și evoluează pentru Maribor, care participă în cupele europene! Cum să fie disponibil pentru împrumut?!"

33 de goluria marcat Zahovici în ultimele două sezoane din Slovenia, în care a bifat 53 de partide în campionat. În 2015, fusese achiziționat de Heerenveen, apoi olandezii i l-au înapoiat lui Maribor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
853246084756615
Marcel Popa  •  18 Iulie 2018, 20:45

mihai stoica nu cunoaste fotbal e pe post de paj la fcsb.oricum e liga saracilor aici vin jucatori liberi pe bani a fost odata .in cel mult 5 ani fcsb moare.

funeralii_fc_fcsb
funeralii_fc_fcsb  •  18 Iulie 2018, 11:31
Postat de claudiu.h12 pe 18 Iulie 2018, 09:48

Stoica Mihai, detinut eliberat conditionat din puscărie, NU a respectat nicio clipă Hotararea Judecatoriei, complementară pedepsei, de a nu mai activa sau munci in fotbal dupa eliberarea din penitenciar... halal justiție

Mai mult de atât, acest recidivist, a insultat justiția română postant constant pe rețelele de socializare ineptia FCSB = Steaua, a purtat echipament sportiv pe care scria Steaua Bucuresti în cadrul meciurilor de Liga 1 și a participat activ, zi de zi, la conducerea acestui club nerușinat numit Fotbal Club FCSB. Autoritățile ar trebui să se AUTOSESIZEZE și să îl trimită înapoi dupa gratii, unde îi este locul.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  18 Iulie 2018, 09:48

Stoica Mihai, detinut eliberat conditionat din puscărie, NU a respectat nicio clipă Hotararea Judecatoriei, complementară pedepsei, de a nu mai activa sau munci in fotbal dupa eliberarea din penitenciar... halal justiție

Vezi toate comentariile (26)
Comentează