FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, luat la țintă de Panduru din cauza ieșirii nervoase de după remiza cu Dunărea Călărași: „Așa nu câștigi niciun campionat”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 15:50

După doar un meci oficial, Gigi Becali și-a distrus jucătorii. Remiza de la Călărași cu Dunărea, 1-1, a fost scânteia de care avea nevoie patronul FCSB pentru a se aprinde. Însă Basarab Panduru crede că Becali procedează greșit când iese să-i critice atât de ușor pe jucători. 

Dacă începi din prima etapă din noul an, din astea 5, cu faulturile astea la jucători, vorbesc de Gigi, cred că ai şansa să nu câştigi niciun campionat.

Adică se joacă campionatul, jucătorii încearcă, aleargă, nu vii tu să le pui piedică din spate.

Nu e terminat campionatul. Dar dacă nu vrei să îl câştigi poţi să îl termini tu”, a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

FCSB ocupă locul 2 în Liga 1, cu 41 de puncte, 6 sub liderul CFR Cluj, care la rândul ei a remizat, pe teren propriu, cu Hermannstadt, tot 1-1. 

CITEȘTE ȘI:

FCSB // Gigi Becali nu s-a putut stăpâni! A distrus chiar și un jucător care n-a evoluat cu Dunărea: „Am crezut că am dat lovitura cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
533728246765665
Michel Denn  •  05 Februarie 2019, 21:51

Corecte observațiile unui om care știe ce e fotbalul. Și Becali nu va mai lua niciun titlu atâta timp cât vede în jucători nu o echipă, ci BANI .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează