FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali: "M-am întîlnit cu Bergodi, în proporţie de 95% e antrenorul Stelei!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că antrenorul italian are termen pînă în această seară pentru a da un răspuns în ceea ce priveşte contractul oferit de gruparea din Ghencea.

"M-am întîlnit cu Bergodi aseară şi urmează să-mi dea un răspuns. Nu şi-a văzut familia de 3 săptămîni, a spus că trebuie să ia o decizie după ce se consultă cu ei. În proporţie de 95% el va fi antrenorul Stelei, aşa l-am simţit.

Are termen pînă în această seară la ora 12:00 să-mi dea un răspuns! Am încercat să-l sun şi pe Dinu Gheorghe aseară, dar nu mi-a răspuns la telefon. Să vedem şi dumnealui dacă mai vrea sau nu să vină", a spus Becali la sportro.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (10)
 •  11 Iunie 2009, 18:14

@zoorro:poate da, ati fi adevaratii campioni daca nu ati fi fost capra lui dinamo de 2 ori tur-retur,si atunci cum ramane cu restul:mizerie,bani,manareli?Asa ca ciocul mic,mic si joc de glezna,cea mai corecta si cinstita campioana,URZICENI...apropo:voi si in ultima etapa ati pierdut tocmai ca sa nu-i stricati ploile lui dinamo,dar cum acolo in prezent e totul vraiste ati ajuns accidental pe doi....

 •  11 Iunie 2009, 17:28

[email protected] esti cumva fata lui Columb... sau a lui JIJI ??? OM E BERGODI SI ATAT !!!

 •  11 Iunie 2009, 17:27

Cred ca Begodi ar fi bun pentru Steaua dar daca era liniste se putea mai bine. Dupa cateva participari in CL un club devine "interesant" pentru antrenori cu nume. Spre exemplu Raijkard a preluat functia de antrenor la Galatasaray iar Scolari antreneaza in Uzbekistan la Baku. Decat sa dai milioane pe tot felul de jucatori de zero bani mai bine un antrenor cu nume care poate construi in 3-4 ani o echipa... Asta bineinteles cu liniste si fara derapajele lui Gigi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează