FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "Stoichiţă nu va fi demis dacă pierdem cu CFR"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că nu se pune problema ca Mihai Stoichiţă să fie demis în cazul unui eşec la Cluj în derby-ul cu CFR.

"Nu se pune problema ca Mihai Stoichita sa fie demis, in cazul unui rezultat nefavorabil cu CFR Cluj. Eu cred ca a ramas stabilit ca noi mergem pana la capat in acest retur. Suntem impreuna pana la viata, nu pana la moarte", a spus Becali la SPT FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  28 Februarie 2010, 14:03

STEAUA A RAMAS DOAR CU NUMELE - STEAUA NU MAI SPERIE PE NIMENI . ACTUALMENTE SE NUMESTE STELUTA LUI BECALI . IN LOC SA FIE MEREU IN FRUNTEA CAMPIONATULUI DOAR E STEAUA - BECALI -A REUSIT S-O DISTRUGA SA FIE O ECHIPA OARECARE . MULTE ECHIPE AU AJUNS-O SI AU INTRECUT-O PE STELUTA SI CEACE ESTE MAI DUREROS DE 4 ANI STEAUA NU A MAI CASTIGAT TITLUL.

 •  28 Februarie 2010, 12:39

singurul care ar trebui demis ar fi tu...oaie neagra ce esti.

 •  28 Februarie 2010, 12:03

ziaristi de 2 lei. astea sunt stiri ?!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează