FOTBAL  »  Superliga  »  NERVOS

Gigi Becali: "Mutu trebuie schingiuit fără milă, ca sclavii. Îmi va restitui el banii!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre Adrian Mutu şi a fost extrem de nervos cînd a venit vorba despre datoria pe care atacantul Fiorentinei o are faţă de el.

"Ultima oara cand am fost in Anglia am stat alaturi de Mutu, nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte. Eu il ocolesc acum, pentru ca daca il intalnesc pe undeva, este clar ca nu ma pot controla", a spus Becali la sportro.

Apoi a continuat: "Tot o sa-mi dea banii pe care ii are datorie. Mutu nu este om care sa merite mila, el merita schingiuit fara mila ca sclavii. In fiecare dimineata cand ma trezesc ma gandesc la cei 200.000 de euro pe care are sa mi-i dea"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
ravanelly
ravanelly  •  11 Septembrie 2010, 19:31

daca se gind in fiecare dimineata la datoria aia, dovedeste k e avar rau de tot!!! astea sunt lucrurile tale personale jiji, un om simtit si civilizat nu ar trebui sa spuna in public afacerile lui personale si lucruri mai intime. dar ce sa ceri la behali??? poate un kg de urda

fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  11 Septembrie 2010, 19:23

virgina unde? :D

fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  11 Septembrie 2010, 19:17

Poi da e normal sa iti vrei banii pana la urma

Vezi toate comentariile (33)
Comentează