FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali sare în apărarea lui Hagi și îi dă peste nas lui Boloni: „Ce o tot dăm după cireș? Asta spune toată lumea!”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 21:09

Gigi Becali îi ia apărarea lui Gică Hagi și se ia de Ladislau Boloni, care a avut câteva declarații dure la adresa „Regelui”. Finanțatorul FCSB s-a enervat și a decis să-i răspundă. 

Să se uite când lui Gică Hagi i se lua mulajul la picior la Monte Carlo. Mă doare ce a zis Loți Boloni. Ce o tot dăm după cireș? Nu vreau să mă mai enervez, dar nu s-a mai născut precum Hagi!

E cel mai mare din istorie. O spune FIFA, o spune toată lumea. Când vorbim despre Hagi, trebuie să vorbim cu toată gura și să spunem că nu se va mai naște unul ca el”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV GSP Interviu ULUITOR cu Ladislau Bölöni: „Cum să fie Simona ca Nadia?! Și Hagi ce-a câștigat? Ce exagerări de «Regi» și de «Briliante!»”

Gică Hagi, replică DURĂ pentru Boloni: „Îi dau CV-ul meu să-l citească. Cred că îi trebuie vreo 4 zile!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
iobag
iobag  •  15 Ianuarie 2019, 14:20
Postat de christiano0 pe 15 Ianuarie 2019, 11:59

Trebuie sa sara mingea din tine ca din gard, am inteles acum ce vrei sa spui.

N ai inteles nimic, dar nu e vina ta, e vina naturii

martinpen
martinpen  •  15 Ianuarie 2019, 13:28
Postat de Mihai Catalin Danciu pe 15 Ianuarie 2019, 09:39

Ce a castigat Boloni ?

Nu a castigat nimic, doar titlul de cel mai bun fotbalist al anului, de mai multe ori... Echipa lui a castigat CCE, printre altele...

christiano0
christiano0  •  15 Ianuarie 2019, 11:59
Postat de iobag pe 15 Ianuarie 2019, 00:30

Doar ca nu trebuie sa driblezi ca sa fii fotbalist mare. Tu ai idee care e diferenta intre stilul de joc la ei doi si ce fotbalist a fost Boloni? Ai idee si cat de prost pari?

Trebuie sa sara mingea din tine ca din gard, am inteles acum ce vrei sa spui.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează