FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali nu a iertat-o nici acum pe Anamaria Prodan: „Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 14:24 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 15:15

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf (45 de ani), de la FCSB la Al Hilal, în 2014.

Soția și managerul lui Reghecampf, actual antrenor la Al Wasl, a dezvăluit că Gigi Becali o consideră și acum responsabilă pentru plecarea antrenorului care a adus două titluri pentru FCSB și a dus echipa în primăvara Europa League.

„Noi ştiam că o să plecăm cu o lună înainte. Gigi m-a întrebat, atunci, dacă plecăm undeva şi mi-a fost aşa să-i spun. A fost un salariu uluitor, nimeni nu putea să refuze aşa ceva! Am încercat să vorbim despre contractul lui Laur pentru că se termina. Gigi nu a vrut să mărească contractul şi atunci i-am spus: «Patroane, suntem într-o discuţie cu cineva, dar nu pot să spun pentru că am promis»

Voiam să terminăm campionatul cu capul sus şi să afle lumea, atunci, cu o oră înainte. Arabii au venit la banchetul de final, acolo a semnat Laur contractul. Toţi jucătorii se uitau la Laur şi ziceau «Mister, nu!».

Ne uitam la ei şi Laur zicea «Ce să fac?». Zic: «Nu e diferență foarte mare, doar de vreo 2 milioane şi jumătate. Semnează! Eu sunt managerul tău! Semnează contractul acesta!». De asta îmi zice Gigi Becali şi azi «Tu l-ai obligat să plece! Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!»”, a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Reghe a antrenat-o pe FCSB în două mandate: 2012-2014 și decembrie 2015-mai 2017, cucerind două titluri în Cupa României.

 VIDEO Laurențiu Reghecampf: „Steaua pentru mine este echipa mea de suflet”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Procedura UEFA e mai relaxată decât în Liga 1! De ce FCSB e avantajată înainte de meciul din Europa League, dar are probleme în Liga 1

Transferul asumat de Anamaria Prodan și Gigi Becali: „L-am sunat și mi-a zis: «Ok. Eu îl aduc, peste toată lumea»”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
johnwick
johnwick  •  21 Septembrie 2020, 18:53
Postat de Piramidon Quijote pe 19 Septembrie 2020, 15:02

Lampionul roşu e aprins . Alexa e pe la Timișoara , la Sibiu ăia o preferă pe aia mică , a rămas târâtura fără ciocan ... Că boul e la cămilari ...

Sigur nu apelează la ciocanelul tău de 5 cm :))

1566178743642986
Vlad Hartea  •  19 Septembrie 2020, 16:02

Dupa insuccesele lui Reghecampf de la Al Hilal si Litex, sotia-impresar a tras toate sforile posibile pentru ca sotul ei sa revina la Fcsb !! Rezultatul a fost acela ca a pierdut doua campionate la rand, dupa ce Galca, ajutat de faptul ca ciobanul si slujitorul lui MM se aflau la “racoare”, a reusit sa castige cu Fcsb tot ce se putea castiga in Romania !! Nu cred sub nicio forma ca Reghecampf ar fi salvatorul lui Fcsb !! Ramane acelasi antrenor supraevaluat de catre presa romaneasca !!

107991897552266
Piramidon Quijote  •  19 Septembrie 2020, 15:55

Păi nu zicea idiotul că preacredinciosul Ventilă va sta cât China la turmă ? De umilul Andronache vă mai amintiți ? Unde e ăla acum ? La mizeria becaliotă nu e nevoie decât de nevolnici și cerșetori . Oricine e angajat la troaca aia de porci , pardon , oi , n-are nici un zgârci în coloana vertebrală ... Totul e terci , precum creierul STĂPÂNULUI ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează