FOTBAL  »  Superliga  »  RUDAR VELENJE - FCSB, JOI, 18:30, PRIMA, GSP.RO

FCSB. Gigi Becali n-a rezistat! Schimbări DRASTICE în primul "11" » 3 jucători sunt OUT + ce se întâmplă cu "celebrul" 4-3-3

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 10:04

FCSB va juca joi, de la ora 18:30, cu Rudar Velenje, în turul II al preliminariilor Europa League. Meciul va fi în direct pe Prima TV și liveTEXT pe GSP.RO. Fotbaliştii criticaţi violent de patronul Gigi Becali vor ieşi din primul „11” al FCSB, iar ca aşezare se va reveni la cea din sezonul precedent, 4-2-3-1.

Gigi Becali promite că nu-l demite şi nu-l umileşte pe Dică, dar imixtiunea lui peste jobul antrenorului continuă să conţină forme extrem de agresive. Echipa de start la debutul în Europa League, joi seară, în deplasare cu Rudar Velenje, se va modifica faţă de cea aliniată sâmbătă la Giurgiu, în înfrângerea cu Astra, 0-1.

Iar Dică trebuie să se raporteze, atunci când va opera modificările în rândul titularilor, la numele pronunţate de Becali atunci când şi-a criticat şi chiar desfiinţat jucătorii. 

Afirmaţiile patronului vor elimina din primul "11" nu mai puţin de 3 titulari de la eşecul cu Astra: stoperul Bălaşa, mijlocaşul Nedelcu şi atacantul Florinel Coman. Ultimii doi au şi fost schimbaţi încă de la pauză la meciul din prima etapă a Ligii 1.

Scoaterea lor în decor îl va aduce pe Momcilovici în centrul defensivei, lângă Planici, iar la mijloc va evolua Pintilii, care a fost suspendat cu Astra şi care nu va avea drept de joc nici cu Dinamo.

Florinel Coman îi va lăsa locul lui Teixeira în banda stângă. În rest, cei feriţi de criticile lui Becali sau cei care au fost lăudaţi, Moruţan, Teixeira, vor rămâne în echipă. 

Cum ar putea arăta FCSB joi, în Slovenia: Bălgrădean - Benzar, Planici, Momcilovici, Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Moruţan, Teixeira - Fl. Tănase

5.500.000 €au costat-o pe FCSB cei 3 jucători pe care Becali nu-i mai doreşte titulari: Coman, Nedelcu şi Bălaşa

38de ani va împlini Teixeira peste două luni, are cu 18 ani mai mult decât Florinel Coman 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
whiteredarad
whiteredarad  •  24 Iulie 2018, 18:39

De cind dinamo a devenit o echipa pe care merita sa pariezi ? Doar ca saiti pierzi banii ? Sa fim seriosi...totusi, Dinamo este, mai degraba, ...de play out !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Iulie 2018, 14:38

nu ca ma intereseaza pe mine cine joaca la Steaua...dar sa-l joci pe Tanase varf impins cand il ai pe Gnohere in echipa !?!? cam aiurea. sper sa joace asa si duminica.

1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  24 Iulie 2018, 13:58

Cand l-a luat pe Florinel Coman nu stia ca baiatu' asta este fumator ? daca stia, de ce Dumnezeule l-a luat ? Au schimbat sistemul de joc ,cine i-a pus, la FCSB Nu este momentul sa se faca experimente. Dica daca dorea pe sistemul de joc, trebuia sa-l probezse la antrenamente Nu la un joc oficial si atunci vedea daca merge sau nu.! Repet, nu doresc sa-l jignesc pe domnul Gigi becali, un om extrem de sufletist,dar nea Gigi, daca acei jucatori adusi de dumenata Nu joaca NIMIC si s-a vazut in emciul cu ASTRA cand erau pe dinafara, recurgeti la solutia ultima, taierea salriului pana n-o mai ramanea nimic, vorba cantecului. Jucaotrii sa inteleaga ca joaca la aceasta echipa si sa fie atasati cu trup si suflet, nu doar sa mimeze fotbalul, care nu te airta daca iti bati joc de el!.Scurt!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează