FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu are limite » Derapaj la adresa lui Dorinel Munteanu: "Poate băuse înainte! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 12:14

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție dură la adresa lui Dorinel Munteanu, care a declarat că cea mai mare greșeală din cariera lui a fost să antreneze formația roș-albastră.

Gigi Becali a avut un derapaj și a făcut referire la problemele cu alcoolul pe care Dorinel Munteanu le-a avut în trecut (Detalii AICI) și pe care fostul internațional le-a depășit după o luptă grea.

"Mă faceți să cad în păcat. E treaba lui ce a spus. Dacă asta e cea mai greșeală a lui, ce pot eu să fac? Poate băuse un pahar de vin înainte. Am înțeles că s-a lăsat, dar poate a declarat înainte să o facă. A spus recent? Poate s-a apucat iar!

Să își vadă de treaba lui, să-și vadă lungul nasului. E acolo unde e. Ce, nu are ce face? Te iei de FCSB! Vezi-ți de treaba ta. Stai în modestia ta. Când spui așa ceva, trebuie să te gândești înainte «Bă, dacă se supără ăla și zice și el ceva?» Gândește-te! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta. Dacă nu, gândește-te!

Eu trebuie să-mi apăr oastea, familia. Eu sunt generalul. Dacă nu o fac, angajații mei spun «Uite împăratul, generalul nostru, e fricos»", a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Citește și: Becali e categoric înainte de Derby de România: "Luțu 1, Luțu 2, Dică și FCSB o să-i rupă capul lui Rednic! Te-a scos Divizia C, ciocu' mic"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
105662257060988
Eugen Qy  •  09 Noiembrie 2018, 05:40
Postat de marius.bxl pe 08 Noiembrie 2018, 21:01

Pai dorinel se poate vindeca de patima bauturii ,dar tu jiji de mârlanie,fudulie,prostie nici-o data

"PROSTU' nu e prost destul, daca nu e si FUDUL" !!!!! (zice un vechi PROVERB romanesc!!!) g.b. e si una si cealalta si mai e si FARISEU pe deasupra !!! Face una si declara cu nonsalanta cu totul ALTCEVA, exact la fel cum procedau in vechime FARISEII !!!

vasy86le
vasy86le  •  08 Noiembrie 2018, 21:51
Postat de miloguuu pe 08 Noiembrie 2018, 14:48

adica? cine a fost dorinel munteanu si ce a facut el pentru Steaua(FCSB)? nu inteleg cum domnul Becali are timp de asa ceva.

Pentru steaua ma ***? da cine *** e steaua? Uita-te ce a facut Dorinel Munteanu pentru natioanala Romaniei, nu pentru *** tau de steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  08 Noiembrie 2018, 21:49

Ce mare om se mai vede si fariseul asta, auzi la el, imparatul =)) imparatul puscariei..

Vezi toate comentariile (33)
Comentează