FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali nu concepe împrumutul lui Chiricheş la Milan: "Sîntem măscărici?" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 17:52

Gigi Becali s-a enervat cînd a auzit că AC Milan vrea să îl ia pe Vlad Chiricheş sub formă de împrumut în această iarnă şi să plătească abia în vară 7 milioane de euro.

"Eu vă spun ce ştiu. Mi-a spus Victor că oamenii ar da 7 milioane de euro pentru Chiricheş. Eu i-am răspuns că îl dau doar cu 10 milioane. De împrumut nu se pune problema, hai domne, ce sîntem, măscărici? Steaua nu e trambulină pentru jucători. Nu poţi pleca după 6 luni.

Avem nevoie de performanţă. Sînt încă vreo 4 echipe interesate de el, dar nu de nivelul Milanului. Eu îl dau doar pe 10 milioane sau să discutăm despre nişte bonusuri, dacă joacă în semifinale, dacă joacă în nu ştiu cîte meciuri", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Citeşte şi: S-a făcut Chiricheş la Milan? Italienii: "Steaua a acceptat ultima ofertă". Victor Becali: "Poveşti!"

"Poate îl dau în vară pe 15 milioane"
Patronul Stelei ia în calcul şi un transfer din vară, cînd ar putea obţine mai mulţi bani: "Chiricheş joacă din ce în ce mai bine. Dacă o va face în continuare la fel, vom lua campionatul, va juca la naţională, poate mergem departe şi în Europa League şi îl dau în vară pe 15 milioane".

5 milioane de euro este cota lui Vlad Chiricheş, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
biid
biid  •  15 Decembrie 2012, 14:09

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu......BUFONI!!!!!!!!!!!!!!. Nu merita nici doua milioane,,dar sapte sau zece.Sa fim seriosi....

walhalla
walhalla  •  15 Decembrie 2012, 09:24
Postat de andystar pe 15 Decembrie 2012, 01:04

Mai mult de 7 milioane no sa iei niciodata ciobane !Dar eu vreau sa ramana Chiri ,sa mai creasca ca are si partide slabe !

De data asta are dreptate ciobanu'. Macaronarii ne cam iau de fraieri.

andystar
andystar  •  15 Decembrie 2012, 01:04

Mai mult de 7 milioane no sa iei niciodata ciobane !Dar eu vreau sa ramana Chiri ,sa mai creasca ca are si partide slabe !

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close